Δημήτρης Μανθόπουλος: “Είμαι πιο έτοιμος από ποτέ για την μεγάλη πρόκληση!” | dete

Δημήτρης Μανθόπουλος: "Είμαι πιο έτοιμος από ποτέ για την μεγάλη πρόκληση!"

 

 

Ο Δημήτρης Μανθόπουλος έκανε το παραπάνω βήμα στην καριέρα του αφού για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής την νέα περίοδο με τον Διαγόρα Βραχνείκων.

Ο ίδιος μιλώντας για την απόφαση του τόνισε «Επέλεξα τον Διαγόρα γιατί είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση μου πριν τελειώσει η αγωνιστική περίοδος. Αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι από την πρώτη συνάντηση μας πριν μερικές ημέρες τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής μου έδειξαν ότι με θέλουν πολύ και με πιστεύουν. Ενδιαφέρον υπήρξε και από την Αχαϊκή, αλλά οι άνθρωποι του Διαγόρα ήταν αυτοί που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να τα βρουν με τον Ατρόμητο και να γίνει η μεταγραφή. Η πρόκληση είναι μεγάλη. Είμαι όμως έτοιμος, πιο έτοιμος από ποτέ. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να προπονηθώ και να  αγωνιστώ σε επαγγελματικά πλαίσια, να γίνω καλύτερος αλλά πάντα μέσα από το καλό της ομάδας μου και τις επιτυχίες της.»

Ερωτηθείς αν για δεύτερη χρονιά φοβήθηκε μήπως χαλάσει η μεταγραφή απάντησε «Φόβο δεν είχα. Πέρυσι από προσωπική μου επιλογή δεν αγωνίστηκα στην Γ εθνική και έμεινα μια χρονιά ακόμα στον Ατρόμητο. Φέτος όμως ήμουν σίγουρος για το τι θέλω και πόσο το θέλω και ήταν μόνο να αγωνιστώ στην Γ εθνική. Η μοναδική υπόσχεση που έχω δώσει στον εαυτό μου είναι να γίνω καλύτερος και θα δώσω τον  καλύτερο μου εαυτό στους ανθρώπους που με πίστεψαν.»

Και μιλώντας για το νέο πρωτάθλημα τόνισε «Φέτος η Γ εθνική θα είναι δύσκολη και κουραστική. Όμως έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο με έμπειρους και νέους  ποδοσφαιριστές και μέσα από την προπόνηση και την ομαδικότητα θα καταφέρουμε όλους τους στόχους της ομάδας
Όμως δεν πρόκειται να ξεχάσει τον Ατρόμητο και όπως λέει «Θα παρακολουθώ όποτε μπορώ τον Ατρόμητο. Είναι μια ομάδα που έμεινα δυο χρόνια, περάσαμε πολλά την δεύτερη χρονιά που ήμουν και αρχηγός της ομάδας. Αυτό που θα μου λείψει είναι ότι αφήνω πίσω συμπαίκτες με τους οποίους είμαι αδελφικός φίλος και θα παραμείνω. Εύχομαι από καρδιάς στον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του