Δεν ξεπέρασε θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε και αυτοκτόνησε | dete

Δεν ξεπέρασε θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε και αυτοκτόνησε

ο αυτοκινητικό δυστύχημα που προκάλεσε το 2010 με θύμα έφηβο ποδηλάτη την οδήγησε στην κατάθλιψη και τελικά στην αυτοκτονία.

Η 37χρονη Χάνα Τζέιμς, κόρη ενός επιτυχημένου στην αγορά των ακινήτων μεσίτη, βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση ηρωίνης στο διαμέρισμά της στο Παρίσι. Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων είχε για την ακρίβεια ανακατέψει ηρωίνη με φεντανίλ, μια δυνατή συνθετική αναλγητική ουσία που αγόρασε στο «σκοτεινό» διαδίκτυο.

Η οικογένεια της γυναίκας υποστήριξε ότι είχε αρχίσει να βουλιάζει στην κατάθλιψη μετά τη διάλυση του γάμου της πριν από δύο χρόνια. Ηταν, έτσι κι αλλιώς, τραυματισμένη ψυχικά από τη στιγμή που χτύπησε με το αυτοκίνητό της, ένα μαύρο ανοικτό Audi TT, τον 17χρονο μαθητή Τζόελ Σέμενς και τον σκότωσε. Η Τζέιμς επέστρεφε από μια συνάντηση με πελάτη της στο Σάρεϊ και, όπως έδειξε το αλκοτέστ, δεν ήταν μεθυσμένη. Ωστόσο, δεν σταμάτησε στο σημείο του δυστυχήματος και παραδέχτηκε ότι τα λάστιχα του αυτοκινήτου της δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Τελικά, καταδικάστηκε τότε σε 100 ώρες κοινωφελή εργασία.

Με ναρκωτικά

O 74χρονος πατέρας της Ντέιβιντ Τζέιμς, πρόεδρος της εταιρίας πολυτελών κατοικιών Home Counties, παραδέχεται ότι η κόρη του αντιμετώπιζε ζητήματα από την εφηβεία της, καθώς είχε αρχίσει να πειραματίζεται με τα ναρκωτικά από μικρή ηλικία. Η Χάνα Τζέιμς μετακόμισε στο Παρίσι το 2015, όταν διαλύθηκε ο γάμος της. «Βρισκόταν ήδη εκεί εννιά μήνες για να ξεφύγει από τους φίλους που μοιραζόταν με τον πρώην σύζυγό της, αλλά και για να συνειδητοποιήσει ότι αυτό το κεφάλαιο είχε κλείσει.

Εδειχνε χαρούμενη καθώς είχε καινούργιο αγόρι. Μας κάλεσε να δούμε το διαμέρισμά της και την επισκεφτήκαμε τον Μάρτιο του 2017» κατέθεσε στις Αρχές που συνέταξαν το πόρισμα για τον θάνατό της, το οποίο δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα.

Εκεί διαπίστωσαν ότι είχε αδυνατίσει και είχε χάσει την όρεξή της. Λίγες εβδομάδες μετά ο φίλος της τηλεφώνησε στους γονείς της και τους ενημέρωσε ότι είχε πεθάνει.