ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΜΟΝΑΧΟΣ: Πάτερ…. «κυρά Λέλα»! – Όργια στο Μοναστήρι – Μπαινοβγαίνουν οι εραστές τους! «Στο κόλπο» και ο ηγούμενος! | dete

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΜΟΝΑΧΟΣ: Πάτερ…. «κυρά Λέλα»! - Όργια στο Μοναστήρι – Μπαινοβγαίνουν οι εραστές τους! «Στο κόλπο» και ο ηγούμενος!

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν ακουστεί… πράγματα και θαύματα για μοναστήρι της συγκεκριμένης Ιεράς Μητρόπολης! «Ομηρικές θρησκευτικές διαμάχες» είχαν δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν, ακόμη και με «αδελφό» ιεράρχη του Μητροπολίτη!

Αλλά αυτή τη φορά… βούιξε ο τόπος για όσα συμβαίνουν σε κατά τα άλλα ιστορικό Μοναστήρι της περιοχής.

Στο οποίο παλαιότερα «πρωταγωνιστούσε» σε ροζ ιστορίες… ο ηγούμενος, τώρα όμως που μεγάλωσε, πήρε την σκυτάλη άλλος μοναχός ο οποίος… όχι απλά του πήρε τα πρωτεία, αλλά τον ξεπέρασε κατά πολύ!

Και ποιος δεν γνωρίζει στην περιοχή το τι συμβαίνει στην κατά τα άλλα «ιερά μονή», ενώ αρκετοί γνωρίζουν μέχρι και το ψευδώνυμο του «ροζ μοναχού»! «Κυρά Λέλα» τον φωνάζουν οι «δικοί του άνθρωποι»! Αγοράκια και άντρες που «φιλοξενούνται» τα βράδια στο Μοναστήρι και τα όργια… δίνουν και παίρνουν!

Πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι και ακουστικό υλικό έχει βγει έξω από την Ιερά Μονή, στο οποίο ακούγονται οι «ανατριχιαστικές συζητήσεις από τον μοναχό και τον εραστή του (εκείνο το βράδυ)!

Οι καταγγελίες έφθασαν μέχρι τον Μητροπολίτη. Τι απάντησε; «Πως δεν μπορεί να τους πετάξει έξω γιατί θα κλείσει το Μοναστήρι μια και δεν υπάρχουν άλλοι μοναχοί»!

Έτσι ο μοναχός με το ψευδώνυμο «κυρά Λέλα» συνεχίζει απτόητος την δράση του! Προ ημερών δε, έστειλε και ένα smsσε φίλο του (ο οποίος γνωρίζει τα χούγια του και τον «εξυπηρετεί», γράφοντάς του: «θέλω να μου βρεις έναν άνδρα γεροδεμένο αλλά και μία ταινία πορνό με πρωταγωνιστές έναν νέο και ένα γέρο»! Μόνο που ο φίλος … έδειξε το μήνυμα και σε έναν άλλον που ήταν δίπλα του, με σκοπό να χλευάσουν τον «ιερωμένο»!

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ