Δεν είναι φάρσα! Η NASA απάντησε σε 9χρονο που της ζήτησε δουλειά! | dete

Δεν είναι φάρσα! Η NASA απάντησε σε 9χρονο που της ζήτησε δουλειά!

Είναι γνωστό πως αν θες να κάνεις καριέρα πρέπει να βάλεις τις βάσεις από νωρίς!

Έτσι, ένα αγόρι μόλις εννέα ετών σκέφτεται ήδη το επαγγελματικό του μέλλον και μάλιστα δεν μένει εκεί.

Έφτασε στο σημείο να στείλει επιστολή στη NASA, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους θεωρεί πως... κάνει για την δουλειά.

Το ενδιαφέρον όμως είναι πως η NASA δεν τον είδε σαν... εξωγήινο αλλά του απάντησε με δική της επιστολή!

Η ιστορία όπως είναι φυσικό κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο Jack Davisένα αγόρι εννέα ετών, θέλει να εργαστεί στη NASA και κάνει τα πάντα για να το πετύχει!

Έστειλε επιστολή λέγοντας πως θέλει να κάνει αίτηση για την θέση του «υπευθύνου για την προστασία του πλανήτη» εξηγώντας με επιχειρήματα το γιατί είναι ο ιδανικός για αυτή τη δουλειά.

Ο μικρός υπογράφει ως «Guardian of the Galaxy» δηλαδή «προστάτης του Γαλαξία», με την αστεία επιστολή να κάνει τον γύρο του κόσμου! Το ίδιο όμως και η απάντηση της NASA.

Η επιστολή του 9χρονου

«3 Αυγούστου, 2017
Αγαπητή NASA,

Ονομάζομαι Jack Davis και θα ήθελα να κάνω αίτηση για την θέση του "υπευθύνου για την προστασία του πλανήτη". Μπορεί να είμαι εννέα ετών αλλά πιστεύω πως θα ταίριαζα για την δουλειά. Ένας από τους λόγους είναι πως η αδελφή μου λέει πως είμαι εξωγήινος.

Επίσης έχω δει σχεδόν όλες τις ταινίες για τους εξωγήινους και το διάστημα, που θα μπορούσα να δω. Έχω επίσης δει την σειρά Marvel Agents of Shield και ελπίζω να δω την ταινία Men in Black. Είμαι πολύ καλός στα βιντεοπαιχνίδια. Είμαι νέος, συνεπώς μπορώ να μάθω να σκέφτομαι σαν εξωγήινος.

Με εκτίμηση,
Jack Davis
Προστάτης του Γαλαξία
Τετάρτη Δημοτικού»

Η επιστολή της NASA

«Αγαπητέ Jack,

Έμαθα ότι είσαι ένας "Προστάτης του Γαλαξία" και πως ενδιαφέρεσαι να γίνεις ένας "υπευθύνος για την προστασία του πλανήτη" της NASA. Αυτό είναι υπέροχο!

Η θέση μας για την προστασία του πλανήτη είναι πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ σημαντική. Πρόκειται για την προστασία της Γης από μικροσκοπικά μικρόβια όταν φέρνουμε πίσω δείγματα από τη Σελήνη, από αστεροειδείς και από τον Άρη. Έχει να κάνει επίσης με την προστασία άλλων πλανητών και φεγγαριών από τα δικά μας μικρόβια καθώς εξερευνούμε υπεύθυνα το ηλιακό μας σύστημα.

Πάντα ψάχνουμε για λαμπρούς μελλοντικούς επιστήμονες και μηχανικούς για να μας βοηθούν, έτσι ελπίζω να διαβάσεις σκληρά και να τα πας καλά στο σχολείο. Ελπίζουμε να σε δούμε εδώ στη NASA μία από αυτές τις μέρες!

Με εκτίμηση,
Dr. James L. Green,
Διευθυντής, Τμήμα Επιστήμης των Πλανητών»

TagsNASA