«Δεν είναι αυτό που νομίζεις»- Η νέα διαφήμιση της lacta που σπάει τα στερεότυπα | dete

«Δεν είναι αυτό που νομίζεις»- Η νέα διαφήμιση της lacta που σπάει τα στερεότυπα

Ένα βίντεο που σπάει τα στερεότυπα και μας θυμίζει πώς αυτό που βλέπουμε μπορεί αν μην είναι αυτό που νομίζουμε, παρουσιάζει η lacta. Η συγκεκριμένη εταιρεία συνηθίζει άλλωστε να περνά μέσα από τις καμπάνιες της, πολλά μηνύματα.

Bλέπεις κόσμο να φοβάται. Να κλείνει την πόρτα σε οτιδήποτε διαφορετικό. Βλέπεις κόσμο γεμάτο οργή, να συμπεριφέρεται σκληρά σε όποιον θεωρεί αδύναμο και να επιτίθεται σε ό,τι του μοιάζει ξένο. Αν όμως κοιτάξεις πέρα από τα στερεότυπα, θα δεις πως ο κόσμος είναι γεμάτος με αγάπη.

Η διαφημιστική καμπάνια της Lacta το 2019, με ασπρόμαυρες αφίσες στις οποίες πρωταγωνιστούσαν ζευγάρια διαφορετικής σεξουαλικότητας, χρώματος, ηλικίας και καταγωγής, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Σαφώς και υπήρξαν οι επικρίσεις και τα ρατσιστικά σχόλια, ωστόσο στην πλειοψηφία τους επρόκετιο για εκδηλώσεις θαυμασμού και υποστήριξης.

Και αυτό γιατί η καμπάνια μάς αφορά όλους, και πρεσβεύει μια αλήθεια και μια πραγματικότητα: «Η αγάπη έχει πολλές γεύσεις» και όλα τα ζευγάρια, ασχέτως φύλου, ηλικίας, σωματότυπου, χρώματος και αρτιμέλειας το αποδεικνύουν καθημερινά.