Παρασκευή, 18.06.2021, 10:44 πμ

Δεκτά όλα τα παιδιά που υπέβαλλαν αίτηση στα ΚΔΑΠ του Δήμου Αγρινίου

07.09.2020 / 11:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kdap-1

Με απόφαση του  Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου τα ΚΔΑΠ του Δήμου Αγρινίου θα δεχθούν την σχολική χρονιά 2020 -2021 όλα τα παιδιά που υπέβαλλαν  αίτηση.

Δεν θα εξαιρεθούν οι αιτήσεις οι οποίες απορρίφθηκαν μετά την ανακοίνωση των ωφελουμένων της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Ο Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά  με την απόφαση : «Είναι υποχρέωση μας να ανταποκριθούμε στο αίτημα της κοινωνίας. Ακούσαμε τους γονείς και νιώσαμε την αγωνία τους. Αποφασίσαμε,  με τον Πρόεδρο Γιάννη Βασιλείου και τη Διοίκηση της ΚΟΙΠΑ, να δεχθούμε όλες τις αιτήσεις χωρίς εξαιρέσεις.

Φέτος, με μεγάλη προσπάθεια,  καταφέραμε να δημιουργήσουμε  ακόμη περισσότερα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στις Δημοτικές Ενότητες πολλαπλασιάζοντας  τους χώρους όπου παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες πολιτισμού, αθλητισμού, καλλιτεχνικής παιδείας και ενισχυτικής διδασκαλίας στα παιδιά μας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους γονείς  πήραμε πρωτοβουλία  προκειμένου να διασφαλίσουμε τη λειτουργία των ΚΔΑΠ  με όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα».

Στον Δήμο Αγρινίου φέτος θα λειτουργήσουν  συνολικά επτά  ΚΔΑΠ από δύο  που λειτουργούσαν την προηγούμενη χρονιά. Αναλυτικά θα λειτουργήσουν: «Το Αερόστατο» (Προυσιωτίσσης και Χαρ. Τρικούπη 67), το ΚΔΑΠ Δ.Ε. Παραβόλας, στη ΔΕ Γραμματικούς, στη Γαβαλού, Αγγελόκαστρο και Στράτο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα