ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Συγκινήθηκε η Ξένια Καλογεροπούλου από την αγάπη του Πατρινού κοινού στο πρόσωπο της | dete

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Συγκινήθηκε η Ξένια Καλογεροπούλου από την αγάπη του Πατρινού κοινού στο πρόσωπο της

Συγκινημένη, από την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό της, ήταν η Ξένια Καλογεροπούλου, κατά την παρουσίαση του βιβλίου της «Γράμμα στον Κωστή», που διοργάνωσε  ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, τις Εκδόσεις Πατάκη και το Βιβλιοπωλείο Discover στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων».

Για την προσωπικότητα της τιμηθείσης, μίλησαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Έφη Αναλυτή και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας Κώστας Καζάκος, ενώ ακολούθησε  εντυπωσιακή ερμηνεία με θεατρικό τρόπο, αποσπασμάτων του βιβλίου από τη Μαρία Αναλυτή, μέλος Χοροθεάτρου Πανεπιστημίου Πατρών και τον λογοτέχνη, Λάκη Βανδαράκη.

Στη συνέχεια μίλησε η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου, αναφερόμενη στη συνεργασία και τη φιλία της με την Ξένια,  υπογραμμίζοντας πως το βιβλίο της είναι μια κατάθεση ψυχής. Ακολούθησε ομιλία της φιλολόγου Ήρας Κουρή, Φιλολόγου, η οποία τόνισε ότι η συγγραφέας  εξομολογήθηκε στιγμές της ζωής της, με ειλικρίνεια, τόλμη και τρυφερότητα, ενώ την εκδήλωση επιμελήθηκαν οι καταξιωμένοι μουσικοί Σταμάτης και Νίκος Λέκκας με τις εξαιρετικές φωνές των Μαρίας Θωμά,  Εύας Κουτσουβέλη και Γιώργου Φλέσσια.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, ενώ η σκηνοθετική επιμέλεια ήταν της Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη