ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – ΠΑΤΡΑ: Εξαιρετική θεατρική βραδιά από τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ- ΚΟΜΑΙΘΩ | dete

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ - ΠΑΤΡΑ: Εξαιρετική θεατρική βραδιά από τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ- ΚΟΜΑΙΘΩ

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ του Δήμου Πατρέωνπαρουσίασαν την Τετάρτη 1η Ιουνίου, τον Μικρό Πρίγκιπατου Αντουάν ντε Σαιντ- Εξυπερύ, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.
Ήταν μία εξαιρετική και ευφάνταστη παράσταση , γεμάτη χρώματα, μουσική και τραγούδια.
Τους ρόλους ερμήνευσαν τα παιδιά του κέντρου ΚΟΜΑΙΘΩ, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής. Την σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης είχε η ΡουμπίνηΜοσχοχωρίτη .
Την μουσική είχε γράψει ο Χρίστος Γιαννόπουλος και τα σκηνικά - κοστούμια η Βάλια Ψωμιάδη. Στο πιάνο ήταν η OlenaFedko και τα τραγούδια ερμήνευσε η Μαρία Ρούτση. Ο Φίλιππος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Χαριτάτος στους ρόλους του αφηγητή και του Μικρού Πρίγκιπα, μαζί με τουςεργαζόμενους, του κέντρου ΚΟΜΑΙΘΩ, συνεργάστηκαν άψογα με τους «μικρότερους ηθοποιούς» επί σκηνής .
Ο Διονύσης Καρατζάς, παρών στην εκδήλωση μαζί με τον πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού Θεόδωρο Τουλγαρίδη, τον πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας Ανδρέα Τερζή, τους αντιδημάρχους κ.κ. Πελεκούδα και Στάμο, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του οργανισμού κ. Ελένη Μπιρλή, μέλη του Δ. Συμβουλίουτου ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και κυρίως με ένα θεατρόφιλο κοινό που χειροκρότησε επανειλημμένα το θεατρικό ταξίδι των παιδιών,ο ποιητής με τα δικά του λόγια από το έργο του Απ’ το Μισό παράθυροσκιαγραφεί εξαιρετικά τον Μικρό Πρίγκιπατων παιδιών:
Βάζω πολλά χρώματα και πολύ αέρα στα πανιά της ψυχής, γιατί θέλω να ανοιχτείτε ο ένας στον άλλο κι όλοι σε όλα. Δεν μπορώ να σας βλέπω μπερδεμένους στον εγωισμό σας, εκστασιασμένους με ότι λάμπει ή απογοητευμένους απ’ ότι δεν σας φανερώνεται. Εγώ διαρκώς σας ρίχνω μαντήλια. Ξεδιπλώστε τα μαντήλια της γνώσης, βρείτε στα χρώματα δρόμους ταξιδιών, πατρίδες ξεχασμένες και ανοιχτείτε στην Αγάπη.
Ο Μικρός Πρίγκιπαςτου Αντουάν ντε Σαιντ- Εξυπερύθα επαναληφθεί για να έχουν τη δυνατότητα περισσότεροι θεατές να απολαύσουν την μαγεία της τέχνης των παιδιών επί σκηνής!
BA7C7321 copy

BA7C7326 copy

BA7C7343 copy

BA7C7346 copy

8N2W6435 copy

8N2W6466 copy

8N2W6503 copy

8N2W6619 copy

8N2W6738 copy

8N2W6908 copy

BA7C7196 copy

BA7C7247 copy