ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Συγκίνηση και δάκρυα στην Πλατεία Παναγιώτη Κοσιώνη στα Ζαρουχλέϊκα | dete

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Συγκίνηση και δάκρυα στην Πλατεία Παναγιώτη Κοσιώνη στα Ζαρουχλέϊκα

Συγκίνηση και δάκρυα σήμερα το πρωί στα Ζαρουχλέίκα. Η μεγάλη πλατεία στην συμβολή των οδών ΑΝθείας και Ευβοίας φέρει πλέον το όνομα του Παναγιώτη Κοσιώνη. Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης μαζί με τον εγγονό του Παναγιώτη Κοσιώνη που φέρει το όνομα του αείμνηστου πατρινού πολιτικού. Συγκινημένη η αγαπημένη γυναίκα του, Λίτσα Κοσιώνη και τα παιδιά του. Νωρίτερα είχε ακουστεί η φωνή του Παναγιώτη Κοσιώνη. Οι παρεμβάσεις του στην Βουλή και το Δημοτικό Συμβούλιο. Τόσο επίκαιρες  και τόσο αληθινές.

Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του φίλου του Παναγιώτη. Μάλιστα στην ομιλία του τόνισε πως όσα είχε ονειρευτεί ο Κοσιώνης έχουν ήδη δρομολογηθεί. Κάποια, όπως η Πλαζ, το νότιο Πάρκο, η κοινωνική πολιτική του Δήμου, έχουν υλοποιηθεί...

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, οι βουλευτές Κώστας Σπαρτινός και Νίκος Καραθανασόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης και της ΡΑΠ, πρώην αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και πλήθος κόσμου.

 

DEITE TO BINTEO ΑΠΟ ΤΟ PATRAS TV

 

ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ ΣΤΑ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ