ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Η πασχαλινή γιορτή στον Ομιλο Κοντοθεόδωρου – Νέες θέσεις εργασίας προβλέπει ο επιχειρηματίας | dete

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Η πασχαλινή γιορτή στον Ομιλο Κοντοθεόδωρου - Νέες θέσεις εργασίας προβλέπει ο επιχειρηματίας

Νέες θέσεις εργασίας για την Αχαϊα εξήγγειλε χθες ο Πατρινός επιχειρηματίας Ιωάννης Κοντοθεόδωρος. Ο Ομιλός του ετοιμάζεται για την λειτουργία δύο νέων εργοστασίων στην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας. Ο κ. Κοντοθεόδωρος, η κόρη του Ευφροσύνη Κοντοθεόδωρου και όλοι οι συνεργάτες τους πιστεύουν στο επιχειρείν και κάνουν ότι το δυνατόν για την ανάπτυξη της περιοχής και της χώρας μας.

Χθες ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα για τον Ομιλο Επιχειρήσεων Κοντοθεόδωρου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την Μεγάλη Πέμπτη, μοίρασαν πασχαλινά δώρα στους εργαζόμενους. Αρνί, τσουρέκια, κρασί. Οι οικοδεσπότες είχαν φροντίσει για όλα. Χαιρέτησαν έναν προς έναν όλους τους εργαζόμενους, αντάλλαξαν ευχές, έζησαν μία όμορφη γιορτή που είχε ετοιμάσει ο Ομιλος στο εργοστάσιο στην Βιομηχανική περιοχή. Μαζί τους και ο επιχειρηματίας Φοίβος Καρακίτσος, αφού είναι γνωστό πως η οικογένεια Κοντοθεόδωρου συνεργάζεται με την οικογένεια Καρακίτσου σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΟΝΤΟΘΕΟΔΩΡΟΥ – ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ