ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Η πίτα στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ | dete

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Η πίτα στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΛΥΜΠΙΟΝ στο αμφιθέατρο της Γενικής Κλινικής στην Πάτρα.

Τρεις τυχεροί εργαζόμενοι, δύο από την Γενική Κλινική και ένας από το Κέντρο Αποκατάστασης κέρδισαν από μία χρυσή λίρα. Από το ιατρικό προσωπικό, ο τυχερός γιατρός που βρήκε το φλουρί, έλαβε ένα ξεχωριστό δώρο.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Φώτης Παπαβασιλόπουλος αφού ευχήθηκε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, στο νοσηλευτικό, ιατρικό και διοικητικό προσωπικό, τόνισε τη σημασία που δίνει η Διοίκηση στη συνεχή επένδυση στην καινοτομία. Με την έναρξη της νέας χρονιάς η Γενική Κλινική ενισχύει τον ιατρικό εξοπλισμό της με νέο μαγνητικό τομογράφο και με σύστημα ρομποτικής τεχνολογίας στην Ορθοπεδική Κλινική, συμβαδίζοντας με τις τελευταίες εξελίξεις στην ιατρική επιστήμη..
Η προτεραιότητα της ΟΛΥΜΠΙΟΝ παραμένει αναλλοίωτη, η παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς. Στο επίκεντρο πάντα ο άνθρωπος.