ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Δυνατό φιλικό των Παλαιμάχων της Παναχαΐκής με τους Ιπτάμενους μπαμπάδες – ΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ | dete

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Δυνατό φιλικό των Παλαιμάχων της Παναχαΐκής με τους Ιπτάμενους μπαμπάδες - ΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ

Μεγάλη επιτυχία το φιλικό Παλαιμάχων Παναχαϊκής με τους Ιπτάμενους μπαμπάδες για την Παγκόσμια ημέρα Εθελοντισμού.

Στα πλαίσια της δράσης “Lets do it Hellas” που έλαβε χώρα στις 11:00 πμ χθες Κυριακή στο στάδιο της Παναχαϊκής η ομάδα των Παλαιμάχων της Παναχαϊκής νίκησε την ομάδα των γονέων Flying Dads με σκορ 5-3.
Μετά το παιχνίδι που ήταν αρκετά θεαματικό όλοι μαζί ανέβηκαν στις κερκίδες και έκαναν καθαριότητα. Μάζεψαν κάθε λογής σκουπιδάκια.
Το παρών έδωσε και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας που ξέκλεψε χρόνο και παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο. Υπενθυμίζουμε πως τον συντονισμό της δράσης την είχε η Περιφέρεια.
Το νόημα μεγάλο και τα παιδιά της Παναχαϊκής πήραν διδάγματα από τους μεγάλους θρύλους της Ιστορικής ομάδας.
Για την ιστορία τα γκολ από πλευράς παλαιμάχων τα πέτυχαν δύο ο Μικές, και από ένα ο Σπεντζόπουλος, Νικολόπουλος, Ανδρούτσος Α.
Οι συνθέσεις
Παλαίμαχοι Παναχαϊκής,
Σακελαρόπουλος Δημήτρης, Μιχαλόπουλος Βασίλης, Ανδρούτσος Ανδρέας, Σαδραβέλης Σπύρος, Σπεντζόπουλος Δημήτρης, Κραβαριώτης Κων/νος, Σίνος Ανδρέας, Κατσαραίος Γιάννης, Παπαχρονόπουλος Παναγιώτης, Αυγερινόπουλος Σωτήρης, Σπανασωτηρόπουλος Χαράλαμπος, Λεβεντάκος Πέτρος, Στραβοπόδης Βασίλης, Νικολόπουλος Άρης, Μικές Χρήστος. Προπονητές Καπελιώτης Σπύρος και Καραμανλής Νίκος.
Από την Ερασιτεχνική Παναχαική έδωσαν το παρών οι Νίκος Ράπτης, Δημήτρης Τσαούσογλου, Παναγιώτης Σεμιτέκολο, Νίκος Πετράτος, Σωτήρης Μιχόπουλος και ο έφορος του basket Γιώργος Τόγιας.