ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: “Αρχόντισσα» σε όλα της υπήρξε η Πόλυ Πάνου – ΠΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ | dete

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: "Αρχόντισσα» σε όλα της υπήρξε η Πόλυ Πάνου - ΠΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ

Παρουσιάστηκε στην αίθουσα «Αίγλη» της VESO MARE, η βιογραφία της Πόλυς Πάνου με τίτλο «Η αρχόντισσα», που φέρει την υπογραφή του γνωστού συγγραφέα Κώστα Παπασπήλιου και αποτελεί έκδοση της Λαϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας «Εν Χορδώ».

Τυπώθηκε ειδικά για την συναυλία-αφιέρωμα στην Πατρινή τραγουδίστρια, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και διανεμήθηκε δωρεάν στους ακροατές.

Η εκδήλωση της παρουσίασης της βιογραφίας, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Σωματείου  Επαγγελματιών Μουσικών Ν.Δ. Ελλάδας, του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πάτρας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρών «Παρασκευή».

Για το έργο και την σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, μίλησαν ο  πρόεδρος του Σωματείου  Επαγγελματιών Μουσικών Ν.Δ. Ελλάδας, Γιώργος Πετρίτσης, η πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πάτρας, Έφη Αναλυτή, ο μαέστρος Θοδωρής Γεωργόπουλος,  ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρών «Παρασκευή» Τάσος Μυλωνάς, καθώς και ο ίδιος ο συγγραφέας του βιβλίου, που αναφέρθηκε στα άγνωστα ντοκουμέντα που περιλαμβάνονται στο βιβλίο και τα οποία ξεδιπλώνουν το μουσικό έργο και τη ζωή της Πατρινής καλλιτέχνιδος.