ΔΕΙΤΕ το δελτίο ειδήσεων του Lepanto στις 18.00 με την Δήμητρα Μπαλαφούτη – ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ | dete

ΔΕΙΤΕ το δελτίο ειδήσεων του Lepanto στις 18.00 με την Δήμητρα Μπαλαφούτη - ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το πρωθυπουργικό επιτελείο αποφάσισε να πάει σε εκλογές αν δεν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από 162 βουλευτές.Kατά την διάρκεια της διαδικασίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης που θα ζητήσει η κυβέρνηση θα κριθεί το αν και πότε θα στηθούν οι πρόωρες κάλπες…

Σε 3 συλλήψεις ατόμωνπροχώρησε χθες η αστυνομία που τους θεωρεί συνεργούς στο αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυχτερινό κλαμπ στο Ρίο….Η κατάληξη ήταν ο ένας αστυνομικός να τραυματιστεί στην κοιλιά.

Το διπλάσιο ποσό σε σχέση με αυτό που πληρώνουν σήμεραθα κληθούν να καταβάλουνΌσοι είναι στη ρύθμιση χρεών με τον νόμο για τις 100 δόσεις.Αν ένας οφειλέτης έχει υπογράψει απόφαση για ρύθμιση 30.000 ευρώ σε 100 δόσεις, με τη νέα διάταξη μπορεί εκ των υστέρων και με μονομερή απόφαση του Ταμείου του να έχει μετάπτωση ρύθμισης σε λιγότερες….

Πάνω από 2 δισ. ευρώ οι οφειλές προς τη ΔΕΗ έως το τέλος Ιουλίου 2015….Τα 280 εκατομμύρια ευρώ αφορούν σε οφειλές υψηλής τάσης ενώ 1,5 δισ. ευρώ οφείλουν οι καταναλωτές στη μεσαία και χαμηλή τάση…

Η οικογενειακή τραγωδία στα Κρύα Ιτεών, προκάλεσε πανελλήνια αίσθηση.Στο νοσοκομείο του Ρίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 30χρονος που δέχτηκε μαχαιριές στoν θώρακα από τον ίδιο τον πατέρα του.

Εξαπάτηση ενός 67χρονου ιερέα από επίδοξους κλέφτες, οι οποίοι του απέσπασαν το συνολικό ποσό των 1.500 ευρώ. Το περιστατικό συνέβη σε ορεινό χωριό του δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας.

45χρονος βίασε την 91χρονη που τον φιλοξενούσε. Συγκλονισμένη η κοινωνία του Μεσολογγίου δεν μπορεί να συνέλθει από την χθεσινή είδηση της περιπέτειας που έζησε η 91χρονη.

Το μποτιλιάρισμα αποτελεί καθημερινό φαινόμενο ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες στην Πάτρα.Διπλοσταθμεύνα οχήματα, φορτοέκφορτωσηδυσχεραίνουν τις κυκλοφοριακές συνθήκες στην πόλη…..

Κοντινούς προορισμούςεπέλεξαν οι περισσότεροι Πατρινοί για φέτος το καλοκαίρι. Φέτος, οι διακοπές δεν είχαν το εύρος παλαιότερων ετών.

Στο ποσό των 770.000.000 ευρώ ανέρχονται οι οικονομικές υποχρεώσεις του Δήμου Πατρέων, στην περίπτωση που θα μπορούσε- να υλοποιήσει το εγκεκριμένο Σχέδιο Πόλης.Ιδιοκτήτες απαλλοτριωμένων εκτάσεων έχουν καταστεί «όμηροι» επί πολλά χρόνια, αδυνατώντας να αξιοποιήσουν τα δεσμευμένα ακίνητά τους.

Στο κείμενο του μνημονίου, δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με το ιδιoκτησιακό καθεστώς στα φαρμακεία…Η πρόθεση να μπορεί να κατέχει φαρμακείο και μη φαρμακοποιός εγκαταλήφθηκε από τους Θεσμούς

Δεν άργησε ο κ. Φλωράτος να απαντήσει στα δημοσιεύματα για την αχαϊκή τράπεζα…Όπως τόνισε θεωρεί ότι τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα για κακή διαχείριση στην Αχαϊκή υποκαθιστούν τις αρμόδιες αρχές και δημιουργούν εντυπώσεις στην κοινή γνώμη.