ΔΕΙΤΕ το δελτίο ειδήσεων του Lepanto στις 18.00 με την Δήμητρα Μπαλαφούτη – ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ | dete

ΔΕΙΤΕ το δελτίο ειδήσεων του Lepanto στις 18.00 με την Δήμητρα Μπαλαφούτη - ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

 

Πυκνώνουν τα σενάρια που θέλουν εκλογές τον Νοέμβριο. Παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που ζει η χώρα, όλοι εκτιμούν πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κρατηθεί στην κυβέρνηση εξαιτίας της σφοδρής εσωκομματικής αντιπολίτευσης…

 

Νέα σενάρια για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Προβλέπεται τσεκούρι για ακίνητα των οποίων η αξία είναι πάνω  από 300.000 ευρώ. Λιγότερα θα πληρώσουν όσοι έχουν μικρά διαμερίσματα…..

Σχεδόν βέβαιη η βιομηχανία για έλλειψη προϊόντων από το φθινόπωρο. Λόγω των κάπιταλ κοντρόλς έχουν προκληθεί τεράστια προβλήματα στην αγορά. Μέχρι και από ψωμί κινδυνεύουμε να ξεμείνουμε….

Νέο καθεστώς στα κάπιταλ κοντρόλς ισχύει από σήμερα. Ωστόσο παραμένει το όριο των 420 ευρώ ανά εβδομάδα…..

 

Εκατοντάδες παιδιά εκτός δομών στην Δυτική Ελλάδα. Το ΕΣΠΑ δεν χρηματοδοτεί και οι γονείς μένουν ακάλυπτοι. Ακόμη και αυτοί που έχουν ανάπηρα παιδια….

 

Πανάκριβο σε σχέση με τους μισθούς μας το καλάθι της νοικοκυράς. Όπως ανακοίνωσε η ΕΣΕΕ είναι πάντως φθηνότερο από το καλάθι της νοικοκυράς στην Αγγλία και την Γαλλία….

Αυξήθηκαν οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί σε ΔΕΗ και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Λόγω της τραπεζικής αργίας, ελάχιστοι ανταποκρίνονταν στις υποχρεώσεις τους….

 

Νέες καταγγελίες για εκμετάλλευση εργοδοτών σε εργαζόμενες βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Εμπορος της Πάτρας καταγγέλλεται πως αναζητά ερωμένη αντί για υπάλληλο…..

 

Και ενώ τα ζευγάρια τα βγάζουν δύσκολα πέρα ακόμη και την ημέρα του γάμου τους, υπάρχουν κάποιοι ιερείς που… ζητούν και τα ρέστα! Σε ορισμένες περιπτώσεις ιερείς έχουν και θράσος….

 

Κανονικά από σήμερα η λειτουργία του καζίνο Ρίο. Τα προβλήματα που υπήρξαν το Σαββατοκύριακο ξεπεράστηκαν…..

 

Η αστυνομία προειδοποιεί όσους έχουν κρύψει χρήματα σε στρώματα ή ντουλάπες. Οι κακοποιοί ξέρουν πολύ καλά τα σημεία που πιθανόν τα κρύβετε,….

Διέρρηξαν και τα γραφεία της Ορμής Λουξ το Σαββατοκύριακο! Μέχρι και τις φανέλες της ομάδας πήραν….

 

Σε επίσχεση εργασίας από σήμερα οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ. Παραμένουν απλήρωτοι και πλέον οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν τις εξετάσεις τους και τα χρήματα θα τους επιστρέφονται από τον Οργανισμό…..

 

Στην Πάτρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ως Πρέοδρος των γυναικών τη;ς Αρχαίας Αθήνας. Στον κεντρικό ρόλο των Εκκλησιαζουσών… ο Γιάννης Μπέζος….