ΔΕΙΤΕ το δελτίο ειδήσεων του Lepanto στις 18.00 με την Δήμητρα Μπαλαφούτη – ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ | dete

ΔΕΙΤΕ το δελτίο ειδήσεων του Lepanto στις 18.00 με την Δήμητρα Μπαλαφούτη - ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

Στον ανακριτή οι 13 σλληφθέντες για το εμπόριο οπλών στην Πάτρα. Πρόκειται για μέλη δύο εγκληματικών οργανώσεων που κατηγορούνται για αγοραπωλησίες 90 όπλων…..

 

Κηδεύτηκε σήμερα ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Τάκης Γκίκας που έφυγε χθες από την ζωή, σε ηλικία 65 ετών. Αύριο κηδεύεται ο πρώην προεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέας Κακογιάννης…..

Δεν έχει τέλος η φοροκαταιγίδα για τους Ελληνες φορολογούμενους. Και δυστυχώς πλήττονται χαμηλά και μεσαία εισοδήματα…..

Σε συνέδριο μέσα στον Σεπτέμβριο προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά πέρασε η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ….

Παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Χατζηλάμπρου. Υπέγραψε κείμενο μαζί με άλλα 16 άτομα της αριστερής πλατφόρμας και της ΚΟΕ….

 

Την προσοχή πολιτών συνιστά η αστυνομία. Αγνωστοι εκβιάζουν μέσω διαδικτύου και μάλιστα παριστάνοντας τους γιατρούς…..

 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους υπάλληλοι supermarketτης Πάτρας. Εμφανίστηκαν καταναλωτές που αγόρασαν μπύρες με την κάρτα σίτισης….

Χάνουν μαζικά τα σπίτια τους οι Πατρινοί αμέσως μετά την επαναλειτουργία των δικαστηρίων. Εκκρεμούν 17.000 πλειστηριασμοί…..

Χτύπημα της Ασφάλειας Πατρών σε εμπόρους ναρκωτικών. Όπως αποδείχθηκε ένα από τα μέλη της σπείρας είναι ήδη κρατούμενος….

Στον Πύργο τα 4,9 εκατομμύρια ευρώ του τζόκερ. Ο τυχερός είχε παίξει ένα δελτίο με 2,5 ευρω….

 

Απίστευτα τα όσα συμβαίνουν στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαϊας. Οι εργαζόμενοι κάνουν έρανο για να αγοράσουν γάζες….

Επανήλθε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης στην κόντρα που έχει προκύψει με τον Δήμο Πατρέων. Μάλιστα χρησιμοποιεί επαίσχυντους χαρακτηρισμούς…..

 

Αρνητική πρωτιά της Ελλάδος στο θέμα της ανεργίας σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Eurostat. Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει με τους νέους…..

 

Όταν ο Ζαχαράτος συνάντησε την Μαρινέλλα. Ο πατρινός performerσυνεχίζει και εντυπωσιάζει….

 

Οι εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη στις 8 Αυγούστου στο Ρωμαϊκό Ωδείο! Πρόκειται για μία παραγωγή του Φεστιβάλ Πάτρας….

 

showυψηλής ραπτικής του Valentino