ΔΕΙΤΕ το δελτίο ειδήσεων του Lepanto στις 18.00 με την Μαρία Ανδριέλου – ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ | dete

ΔΕΙΤΕ το δελτίο ειδήσεων του Lepanto στις 18.00 με την Μαρία Ανδριέλου - ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΕΙΤΕ στο δελτίο ειδήσεων των 18.00 του Lepanto με την Μαρία Ανδριέλου:

. Συνεχίζεται ο πόλεμος σε πολιτικό επίπεδο. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ υπερασπίζονται την διαπραγμάτευση και του δημοψηφίσματος, ενώ ΝΔ Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ προπαγανδίζουν υπέρ του ΝΑΙ. Στην Πάτρα γίνονται δύο συλλαλητήρια από μεν και τους δε…..

. Συνεχίστηκαν και σήμερα οι ουρές στις τράπεζες. Στο μεταξύ από αύριο ανοίγουν και οι τράπεζες που θα δίνουν συντάξεις…..

. Δεύτερη ημέρα με capirtalcontrolsστην Ελλάδα. Ας δούμε τα 10 προβλήματα που έφεραν οι έλεγχοι κεφαλαίων…..

. Αναμφισβήτητα το δημοψήφισμα έχει φουντώσει τις συζητήσεις μεταξύ των πολιτών. Με αφορμή και τα capitalcontrolsστα καφενεία… γίνεται της κακομοίρας….

. Συνεχίζονται οι καταγγελίες για κερδοσκοπία κυρίως για καύσιμα. Σε κάποια πρατήρια πωλούσαν μόνο την πανάκριβη κατοστάρα αμόλυβδη. Οι υπάλληλοι έλεγαν σε οδηγούς ότι είχε τελειώσει η απλή…..

. Έκτακτη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Αχαΐας για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Το Επιμελητήριο ζητά να μείνουμε στο ευρώ….

. Ελάχιστη και σήμερα η κίνηση στην αγορά της Πάτρας. Οι καταναλωτές εξακολουθούν και αγοράζουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα…..

. Έκκληση και από το Περιφερειακό Συμβούλιο για να βρεθεί λύση. Χθες συνεδρίασε εκτάκτως και εξέδωσε ψήφισμα,…..

. Το έχουμε ξανακούσει, συνέβη και πάλι αυτή τη φορά στο νομό Ηλείας. Μητέρα κατήγγειλε τον γιο της για χρήση ηρωίνης….

. Εκκληση φαρμακοποιών της Πάτρας αφού αρκετοί καταναλωτές φοβήθηκαν και αγοράζουν φάρμακα με τη σέσουλα. Οι φαρμακοποιοί κάνουν με τη σειρά τους έκκληση σε γιατρούς που συνταγογραφούν…..

Λόγω των εξελίξεων αναβάλλονται και εκδηλώσεις. Δύο πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ δεν θα γίνουν…..

. Βραβεία Mad2015. Να δούμε τους celebritiesπου περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων….

. Η Λυσιστράτη των παιδιών κέρδισε μικρούς και μεγάλους. Να δούμε τον απόηχο της πρώτης μέρας…..