ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Έτρωγαν… γαλοπούλα όταν μπήκαν οι ληστές με βαριοπούλα-Τους πήραν λεφτά και τους σακάτεψαν | dete

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Έτρωγαν… γαλοπούλα όταν μπήκαν οι ληστές με βαριοπούλα-Τους πήραν λεφτά και τους σακάτεψαν

​Αξέχαστα θα μείνουν τα φετινά Χριστούγεννα για ένα ζευγάρι από την Ηλεία.

Τρεις άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι τους ανήμερα των Χριστουγέννων και με μια βαριοπούλα χτύπησαν τον άντρα μέχρι που τον άφησαν αναίσθητο, έδεσαν την σύντροφο του και την συνέχεια ξεκόλλησαν ένα χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκαν.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην οικία του ζευγαριού, έμειναν έκπληκτοι από την αγριότητα που έδειξαν οι τρεις κουκουλοφόροι.

Το σχέδιο….

Οι τρεις άγνωστοι έχοντας καλά καλυμμένα τα πρόσωπα τους αρχικά έσπασαν ένα παράθυρο, αλλά και την κεντρική πόρτα του σπιτιού με μια βαριοπούλα και στη συνέχεια ακινητοποίησαν τον επιχειρηματία και την 38χρονη φίλη του. Τους έδεσαν και απειλούσαν τον 54χρονο να τους δώσει χρήματα, ενώ τον χτυπούσαν με την βαριοπούλα.  Όπως ωστόσο αποδείχτηκε, οι κουκουλοφόροι γνώριζαν τα κατατόπια, αφού βρήκαν εύκολα και ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο.

Όταν το ζευγάρι κατάφερε να λυθεί κάλεσε την αστυνομία, ενώ ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε μέσα στα αίματα στο νοσοκομείο Πύργου για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι το χρηματοκιβώτιο είχε περίπου 90.000 ευρώ, ενώ οι τρεις δράστες πήραν και 400 ευρώ που είχε στις τσέπες του ο επιχειρηματίας πριν εξαφανιστούν.