ΔΕΙΤΕ στις 14.30 στο Lepanto: Την εκπομπή της Πένυς Μακρή – ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ | dete

ΔΕΙΤΕ στις 14.30 στο Lepanto: Την εκπομπή της Πένυς Μακρή - ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ

Ο Γιώργος Κακούρης από τη ΝΟΔΕ ΝΔ για την διαπραγμάτευση.

Ο Πρέοδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ανδρέας Τερζής μιλά για την άφιξη του Κώστα Καζάκου.

 

ΝΕΑΡ το σχολείο των ονείρων μας. Ο Διονύσης Κυπριώτης μιλά για την δράση.

 

Στο στούντιο ο Λευτέρης Πολυκρέτης μιλά για την αιμοδοσία.

 

Καθηγητής ο 59χρονος άνδρας που είχε σεξουαλική σχέση με την 15χρονη μαθήτριά του όπως αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! Πρόκειται για τον 59χρονο που κατηγορήθηκε χθες για παιδική πορνογραφία, ωστόσο κανένα στοιχείο δεν βρέθηκε ώστε να επιβεβαιωθούν οι υποψίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

 

Σαν βόμβα έπεσε η πληροφορία στους δικαστικούς κύκλους της Πάτρας: Ο Άρειος Πάγος, διέταξε τη διενέργεια πειθαρχικών ελέγχων για δικαστές που αποτελούσαν συνολικά 13 συνθέσεις ποινικών δικαστηρίων.

 

Την διακοπή κάθε στήριξης στην Χρυσή Αυγή ζητά με επίσημο έγγραφό του ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. Επίσης τονίζει πως δεν θα δοθεί ποτέ χώρος του Δήμου για εκδήλωση της Χρυσής Αυγής την οποία χαρακτηρίζει εγκληματική ναζιστική οργάνωση.

 

Με βάση το νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, όσοι, πέρα από τη μισθωτή τους εργασία έχουν και μπλοκάκι, θα έπρεπε να φορολογηθούν από το πρώτο ευρώ με 26% για τα «μπλοκάκια», ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

 

Αποφασισμένοι να μην κλείσουν τα ιατρεία τους παρά την σχετική εντολή της 6ης ΥΠΕ 27 γιατροί της Πάτρας που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΥ.

 

Επικίνδυνες διαστάσεις στο σώμα της Αστυνομίας και σε τοπικό επίπεδο, λαμβάνει το γεγονός της ψυχικής κατάστασης ορισμένων ανδρών της! Σε τρεις αστυνομικούς αφαιρέθηκαν τα όπλα.

 

Εκθεση της DataRC: 9.000 ευρώ ανά κατοικο της ΔυτικηςΕλλαδας οι καταθεσεις στην τρπεζα. Στο 30% η ανεργία σε σχέση με το 10% που ήταν το 2009.