ΔΕΙΤΕ πως έφθασε στη Σκιάθο ο Βενιζέλος! Τι τους ήθελε τους δύο νεαρούς; | dete

ΔΕΙΤΕ πως έφθασε στη Σκιάθο ο Βενιζέλος! Τι τους ήθελε τους δύο νεαρούς;

Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις! Ο λόγος φυσικά για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος έφτασε χθες στο νησί της Σκιάθου με την κουστωδία του να είναι περιορισμένη και δίχως φυσικά να κατεβαίνει περιχαρής και ξεκούραστος από το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, όπως αρεσκόταν όταν ακόμα βρισκόταν γαντζωμένος στην καρέκλα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Φέτος ένα ταπεινό -πιθανότατα υπηρεσιακό- Skoda ήταν το μεταφορικό του μέσο, ενώ λιγοστοί ήταν και οι συνοδοί του, οι οποίοι λειτουργούσαν ως... αχθοφόροι για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Πιθανότερος προορισμός του βέβαια είναι το νησί της Σκοπέλου (εκτός αν φέτος προτίμησε, για να αλλάξει περιβάλλον, κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο της πανέμορφης Σκιάθου), καθώς βρίσκει καταφύγιο εκεί στην πολυτελή κατοικία του πεθερού του, σε μία πευκόφυτη περιοχή απέναντι από τη Χώρα.

Μαζί του εθεάθη και η σύζυγός του Λίλα Μπακατσέλου, με την οποία άλλωστε αναμένεται να απολαύσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα τις ομορφιές της ιδιωτικής πλαζ (πρόκειται για τη μοναδική στο νησί που είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία) του πεντάστερου ξενοδοχείου «Adrina Hotel», όπου συνηθίζουν να κάνουν τα μπάνια τους τα τελευταία χρόνια.

Εκεί μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, ο λουόμενος μπορεί να παραγγείλει και να απολαύσει τον καφέ, το αναψυκτικό ή το κοκτέιλ του πατώντας το κουμπί που είναι τοποθετημένο στην ομπρέλα του, κάτι που προφανώς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα αξιοποιεί στο έπακρο.