ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Το Επιμελητήριο Αχαϊας στο ΚΕΛΛΑΡΙ 151 | dete

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Το Επιμελητήριο Αχαϊας στο ΚΕΛΛΑΡΙ 151

Το ΚΕΛΛΑΡΙ 151, επισκέφθηκαν μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αχαϊας, εκδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την υποστήριξή τους σε πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην στήριξη των Αχαϊκών επιχειρήσεων και προϊόντων.

Να θυμίσουμε ότι το ΚΕΛΛΑΡΙ 151 είναι το πρώτο κατάστημα στην Πάτρα που διαθέτει αποκλειστικά προϊόντα Αχαϊκών επιχειρήσεων και παραγωγών. Για παράδειγμα, η μοναδική μπύρα που διαθέτει είναι η Πατρινή Διώνη, η μοναδική cola, η λουξ cola, ενώ στα ράφια του υπάρχουν προϊόντα περισσοτέρων από τριάντα επιχειρήσεων και παραγωγών, ενώ ο αριθμός καθημερινά αυξάνεται.

Το κατάστημα λειτουργεί από το πρωί διαθέτοντας ροφήματα (όπως σοκολάτες σε δώδεκα γεύσεις, καφέ ελληνικό ψημένο στο μπρίκι, και όχι μόνον) και healthy snacks (Αχαϊκό γιαούρτι με φρούτα, υγιεινές μπάρες δημητριακών και άλλες γευστικές απολαύσεις) ενώ από το μεσημέρι και ως αργά το βράδυ προσφέρει κρασί σε ποτήρι, από μια μεγάλη λίστα Αχαϊκών κρασιών και ποτά, των πιο γνωστών Αχαϊκών ποτοποιίων.

Όμως δεν λειτουργεί μόνον ως wine bar, αλλά όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει ψώνια για το σπίτι ή να δημιουργήσει μια συσκευασία δώρου, η τιμή των οποίων ξεκινάει μόλις από 3 ευρώ.

Το ΚΕΛΛΑΡΙ 151, διαθέτει κρασιά, ποτά, ζυμαρικά, λάδι, λουκούμια, γλυκά κουταλιού, ξηρούς καρπούς, τυριά, μέλι, ξύδι, ελαιοσάπουνα και πολλά ακόμα προϊόντα, όλα Αχαϊκών επιχειρήσεων και παραγωγών.