ΔΕΙΤΕ: Η Περιφέρεια μισθώνει διαμερίσματα για να μείνουν άπορους – ΠΟΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ | dete

ΔΕΙΤΕ: Η Περιφέρεια μισθώνει διαμερίσματα για να μείνουν άπορους - ΠΟΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 

Μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 συνεχίζεται η κατάθεση των δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης (στην Οικονομική Επιτροπή στις 19 Ιουλίου) σχετικά με τη μίσθωση 10 διαμερισμάτων που θα δοθούν σε απόρους – ωφελούμενους του προγράμματος «ΣτεγάΖΩ» (Στέγαση και Επανένταξη) που υλοποιείται στην Πάτρα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών.

Πρόκειται ουσιαστικά για δέκα σπίτια, στα οποία θα φιλοξενηθούν περίπου είκοσι συμπολίτες μας (μεταξύ αυτών και πέντε οικογένειες) οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μπορείτε να βρείτε τη διακήρυξη στο σύνδεσμο http://www.pde.gov.gr/gr/enimerosi/prokirukseis/item/6711-prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-symmetoxi-se-diapragmateysi-gia-misthosi-10-deka-diamerismaton-gia-stegasi-ofeloymenon-toy-programmatos-stegasi-kai-epanentaxi-stegazo.html

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν έως την Παρασκευή 15/7 και ώρα 2 μ.μ., την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη διαπραγμάτευση προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής-τεχνικής προσφοράς στη διεύθυνση:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ν.Ε.Ο Πατρών Αθηνών 32 και Αμερικής ΤΚ 26441 Πάτρα (ημιώροφος)

Υπόψη κ. Δημήτριου Καραβίδα, Επιστημονικά Υπεύθυνου του προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη» με τον διακριτικό τίτλο «ΣΤΕΓΑ-ΖΩ».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2613 613600.

Το πρόγραμμα «Στεγά–ΖΩ» εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη» (Δράσεις Στέγασης, Σίτισης και Κοινωνικής Φροντίδας για τους Αστέγους, του άρθρου 29 του ν. 4052/12) και χρηματοδοτείται από πόρους της Γενικής Γραμματείας Πρόνοιας, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Αρχή Διαχείρισης: Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΕΔ