ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πατάει το παρκέ του Απόλλωνα Πάτρας και βοηθά τον αδερφό του να … καρφώσει | dete

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πατάει το παρκέ του Απόλλωνα Πάτρας και βοηθά τον αδερφό του να ... καρφώσει

Κι όμως ήταν Μάρτιος του 2013 όταν ο Γιάννης Αντετοκούμπο που χτίζει τη δική του ιστορία στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, πατούσε το παρκέ σε γήπεδο της Πάτρας και μάλιστα όχι πρωταγωνιστώντας αλλά στη… «σκιά» του αδελφού του Θανάση. Το Μάρτιο του 2013 οι αδελφοί Αντετοκούμπο συμμετείχαν στο All Star Game που διεξήχθη στο κλειστό του Απόλλωνα στην Περιβόλα.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο τότε είχε έρθει στην πόλη –όπως μας θύμισε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος στην «Πελοπόννησο»- ως συμπληρωματικός του αδελφού του Θανάση, ο οποίος είχε επιλεγεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό των καρφωμάτων.

Στα 18 του το 2013 ο Γιάννης Αντετοκούμπο δεν είχε κερδίσει καλά-καλά θέση βασικού στον Φιλαθλητικό της Α2 Εθνικής. Αντίθετα το «μεγάλο» όνομα ήταν ο Θανάσης, αλλά όλοι οι ειδικοί μιλούσαν για το ταλέντο χωρίς όρια του Γιάννη.

Ο Θανάσης συμμετείχε στον διαγωνισμό των καρφωμάτων το 2013 στην Πάτρα και χρησιμοποίησε τον Γιάννη για να κάνει ένα αεροπλανικό κόλπο καθώς πέρασε από… πάνω του και προσγειώθηκε με μανία στο καλάθι.