ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Μαχητικά αεροσκάφη “ζωγραφίζουν” τον νυχτερινό ουρανό | dete

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Μαχητικά αεροσκάφη "ζωγραφίζουν" τον νυχτερινό ουρανό

Η περιοχή Coyote Summit είναι ένα μέρος στην έρημο της Νεβάδα ακριβώς νότια της μικρής πόλης της Rachel, δίπλα στην περιβόητη περιοχή 51 και στο Nevada Τest and Training Centre (NTTR), και είναι ένα προνομιακό σημείο σημείο για να παρατηρήσει και να ακούσει κανείς μαχητικά αεροσκάφη που συμμετέχουν σε ασκήσεις Red Flag.
Η άσκηση Red Flag είναι πολύ γνωστή στους φίλους της αεροπορίας. Οι ασκήσεις τυπικά λαμβάνουν χώρα, τρεις φορές το χρόνο για περιόδους που κρατάνε 2-3 βδομάδες. Τα αεροσκάφη που συνδέονται με την άσκηση είναι συνήθως: F-15C, F-15E, F-16, F-18, F-22, Α-10, Β-1Β, Β-52, Β-2, Growler, Tornado, Typhoon, Gripen, Mirage, Wedgetail, C-130, HH-60 και άλλα.

Αεροσκάφη από τη Σιγκαπούρη, το Ισραήλ, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, την Ινδία άλλα και από άλλες χώρες λαμβάνουν μέρος.

Πριν από λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας άσκησης ο συνεργάτης του περιοδικού Aviationist και φωτογράφος Eric Bowen βρέθηκε στην περιοχή και παρατήρησε τις δραστηριότητες των μαχητικών αεροσκαφών στο σκοτάδι. Το αποτέλεσμα ήταν το παρακάτω εκπληκτικό βίντεο.