ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ: Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Τμήμα… για χαλασμένο ΑΤΜ | dete

ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ: Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Τμήμα… για χαλασμένο ΑΤΜ

Το μαρτύριο της σταγόνας βιώνουν τις τελευταίες εβδομάδες και όσοι επιχειρούν να πραγματοποιήσουν ανάληψη χρημάτων από μηχανήματα atm.
Τελευταίε θύμα της τεχνολογίας ένας διερχόμενος από την Ακτή ΔυμαίωνΑιγώτης ο οποίος επέλεξε την παραμονή της πρωτοχρονιάς το συγκεκριμένο υποκατάστημα της εθνικής τράπεζας που βρίσκεται στην ακτή Δυμαίων να κάνει ανάληψη τετρακοσίων ευρώ.
Ο πολίτης έκπληκτος όταν πληκτρολόγησε τον κωδικό του και έγραψε το ποσό που επιθυμεί να σηκώσει, αντίκρισε το μηχάνημα να του βγάζει την απόδειξη για τα χρήματα που είχε ζητήσει , αλλά να μην του βγάζει ποτέ χρήματα.
Πανικόβλητος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και ζήτησε να μεταβεί στο σημείο περιπολικό, προκειμένου να καταγράψει το γεγονός.
Μάλιστα δεν δίστασε να επικαλεστεί πως είναι σε κίνδυνο η ακεραιότητα του, προκειμένου να πείσει για την αναγκαιότητα άμεσης παρουσίας εκεί αστυνομικής δύναμης . Στη συνέχεια παρόντων των αστυνομικών ζήτησε από υπάλληλο της τράπεζας να του δώσουν τα χρήματα που εμφανιζόταν ότι είχε σηκώσει από το μηχάνημα αλλά ποτέ δεν πήρε στα χέρια του.
Έκπληκτος ωστόσο, άκουσε γυναίκα στέλεχος της τράπεζας να του απαντά, πως μπορεί να πάρει άλλα 20 ευρώ μέχρι την άρση του κάπιταλ κοντρόλ .Στο άκουσμα αυτού του «επιχειρήματος» ο άτυχος ταξιδιώτης παραλίγο να χάσει τον έλεγχο, αλλά ευτυχώς που ήταν παρόντες αστυνομικοί .
Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου το θύμα της τραπεζικής τεχνολογίας παρέμεινε 2 ώρες, προκειμένου να δώσει κατάθεση, ενώ τελικά τηλεφωνικά και μετά από μεγάλη ταλαιπωρία κατόρθωσε να επιτύχει άρση του κάπιταλ κοντρόλ και να πάρει στα χέρια του τα χρήματα που ποτέ δεν είχε σηκώσει.
Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα στον «κόσμο», δεν είναι η πρώτη φορά που το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης του συγκεκριμένου τραπεζικού υποκαταστήματος , αλλά και σε αντίστοιχα μηχανήματα άλλων τραπεζικών υποκαταστημάτων συμβαίνει κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα τα θύματα της τεχνολογίας να περιμένουν καρτερικά την επόμενη ημέρα, μήπως και ξεπεράσουν το πρόβλημα παραμένοντας ωστόσο χωρίς ευρώ στην τσέπη τους