Δείτε το πρώτο ταξίδι του Τραμπ με το Air Force One – Η κίνηση που προκάλεσε έκπληξη | dete

Δείτε το πρώτο ταξίδι του Τραμπ με το Air Force One - Η κίνηση που προκάλεσε έκπληξη

Το παρθενικό του ταξίδι με το Μarine One και το Air Force One, το υπερ-αεροπλάνο του αμερικανού προέδρου, έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα, για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι δεν είναι ένας συνηθισμένος πρόεδρος.

Το Marine One παρέλαβε τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ από τον Λευκό Οίκο και τον μετέφερε στη βάση Αντριους στην Ουάσινγκτον προκειμένου να επιβιβαστεί στο Air Force One και να ταξιδέψει στη Φιλαδέλφεια.

Όπως φαίνεται, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν επικεντρωμένος στο πώς να ανέβει τις σκάλες του αεροπλάνου και μόλις έφθασε στην κορυφή της δεν σταμάτησε να γυρίσει και να χαιρετήσει, απλά... μπήκε μέσα.

Το ταξίδι διήρκεσε 20 λεπτά και μετά την ομιλία που έδωσε στη Φιλαδέλφεια επέστρεψε και πάλι στην Ουάσινγκτον, με την ίδια διαδικασία. Δηλαδή, Air Force One, βάση Αντριους, Marin One, Λευκός Οίκος.

Κατά την επιστροφή του, ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, κάλεσε τους δημοσιογράφους να έρθουν μαζί του στο γραφείο του στο προεδρικό αεροσκάφος, προκειμένου να τον φωτογραφίσουν και να του κάνουν σύντομες ερωτήσεις.