Δίωξη σε υπαλλήλους της περιφέρειας Δυτικης Ελλάδας για θανατηφόρο τροχαίο πριν από τρία χρόνια | dete

Δίωξη σε υπαλλήλους της περιφέρειας Δυτικης Ελλάδας για θανατηφόρο τροχαίο πριν από τρία χρόνια

Ο εισαγγελέας Λευκάδας άσκησε δίωξη στους υπαλλήλους της περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, για το θάνατο του ψαρά Κώστα (Μεταξά) Μπάλλα πριν από τρία χρόνια. Tο ατύχημα έγινε με την ομάδα της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Πρέβεζας που είχαν πάει εκδρομή στο Μεσολόγγι και επέστρεφαν από τον Αστακό.

Όλη η ομάδα του συλλόγου μοτοσικλετιστών είχε πει τότε ότι άδικα σκοτώθηκε ο πολύ αγαπητός 53χρονος Πρεβεζάνος, από μία τεράστια λακκούβα στη μέση του δρόμου στο τέλος της μεγαλύτερης ευθείας του δρόμου, χωρίς πινακίδα και χωρίς σήμανση.

Αυτή είναι η λακκούβα στην οποία έπεσε και σκοτώθηκε ο Κώστας (Μεταξάς) Μπάλλας, στο δρόμο από Αστακό προς Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας 

 

Τρία χρόνια από το θάνατό του, όπως αναφέρει το prevezabest, τελικά μετά από αγώνα που ξεκίνησε η οικογένειά του, ο Εισαγγελέας Λευκάδος κατηγορεί 3 υπαλλήλους της Περιφέρειας ότι ευθύνονται γιατί άφησαν τον δρόμο σε αυτή την άθλια κατάσταση. Το δικαστήριο ήταν να γίνει την προηγούμενη βδομάδα στη Λευκάδα αλλά τελικά αναβλήθηκε γιατί δεν μπορούσε να πάει ο δικηγόρος των κατηγορουμένων.

Ούτε τα δικαστήρια μπορούν να κάνουν τίποτε όταν το κράτος αδιαφορεί. Λίγο μετά το ατύχημα, η περιφέρεια προσπάθησε να φτιάξει πρόχειρα τη λακκούβα.  Αν δεν είχε σκοτωθεί ο Κώστας, δεν θα είχαν κάνει τίποτε. Έπρεπε να σκοτωθεί ο ένας άνθρωπος για να ευαισθητοποιηθούν.

Δείτε ένα χρόνο μετά το δυστύχημα πως έγινε πάλι ο ίδιος δρόμος.