Δίνουν και αυτό τον μήνα τον μισό μισθό τους οι βουλευτές ΝΔ -Καλαφάτης: Να είμαστε στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας | dete

Δίνουν και αυτό τον μήνα τον μισό μισθό τους οι βουλευτές ΝΔ -Καλαφάτης: Να είμαστε στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας

Με μήνυμά του προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Σταύρος Καλαφάτης υπενθυμίζει για την καταβολή του δεύτερου μισού της βουλευτικής αποζημίωσης για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Στο μήνυμα που εστάλη στους βουλευτές του κόμματος, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού ξεκινά μια νέα προσπάθεια, αυτή της αποκλιμάκωσης των μέτρων.

Καλαφάτης: Υπενθύμιση για την καταβολή του μισού μισθού
«Ο βαθμός δυσκολίας αυτού του εγχειρήματος είναι υψηλός. Η Κοινοβουλευτική μας ομάδα -όλοι εμείς- οφείλουμε και πάλι να είμαστε στη πρώτη γραμμή δια του προσωπικού μας παραδείγματος, της πολιτικής και κοινωνικής μας συμπεριφοράς. Και θα είμαστε. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη», αναφέρει στο μήνυμά του ο Σταύρος Καλαφάτης και υπενθυμίζει:
ΥΓ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ : Η καθολική αποδοχή της πρότασης του Πρωθυπουργού από μέρους μας σχετικά με τη καταβολή του 50 τοις εκατό του μισθού μας που αφορά τη καταπολέμηση του Covid-19 ολοκληρώνεται .Το 50 τοις εκατό του δεύτερου μισθού μας το καταβάλουμε (όσοι δεν το έχουν καταβάλει ακόμη) υπολογισμένο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και το πρωτο 50 τοις εκατό