Δήμος Πατρέων: Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου – ΦΩΤΟ | dete

Δήμος Πατρέων: Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου - ΦΩΤΟ

Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων: Δυστυχώς, εν έτει 2020, ενώ βρίσκεται στο απόγειό της η επιστήμη και η τεχνική, αντί να υπάρχουν μισθοί αξιοπρεπείς, να υπάρχει δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα, εμείς καλούμαστε να μοιράζουμε τρόφιμα και συσσίτια.

Αναδεικνύονται σε όλο τους το μεγαλείο, τα όρια του κυρίαρχου συστήματος της ολιγαρχίας.

Ως Δημοτική Αρχή, παράλληλα με τον αγώνα μας για την ανατροπή αυτής της θλιβερής πορείας, δεν αφήνουμε τον Πατραϊκό λαό στην τύχη του, βοηθάμε να σταθεί στα πόδια του, για να ανατρέψει αυτούς που τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε χθες, 26 Μάρτη και συνεχίστηκε σήμερα, από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), η διανομή τροφίμων στο σπίτι σε όλους τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου (περισσότερες από 700 οικογένειες, με αντιστοιχούντα άτομα περισσότερα από 1.500).

Η διανομή γίνεται με αυτοκίνητα του Δήμου και του ΚΟΔΗΠ και με εργαζόμενους, που μετακινήθηκαν και από άλλες υπηρεσίες του Δήμου οι οποίες είναι κλειστές. Η όλη επιχείρηση, οργανώθηκε προκειμένου να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας, που έχουν τη μεγαλύτερη οικονομική ανάγκη, με τρόπο ώστε να προστατέψουμε παράλληλα την υγεία του καθένα και την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Παράλληλα, συνεχίζεται αδιαλείπτως και η κατ' οίκον διανομή, για όλους τους εξυπηρετούμενους του συσσιτίου του  ΚΟΔΗΠ.

Προηγουμένως, για διευκόλυνση των συμπολιτών μας, είχε γίνει η αυτόματη ανανέωση των καρτών για την προσεχή διανομή τροφίμων στους δικαιούχους, που λήγουν ή έχουν λήξει οι αιτήσεις τους.

 

Θυμίζουμε, ότι τα στοιχεία επικοινωνίας για τις Δομές των «Προγραμμάτων Αντιμετώπισης της Φτώχειας», που υλοποιεί ο Κοινωνικός Οργανισμός είναι:

-Κέντρο Κοινότητας: τηλ. 2614409977 & 2614409970 ή με e-mail: [email protected]

-Δομές Αστέγων Υπνωτήριο και Ανοικτό Κέντρο Ημέρας: τηλ. 2610342995 και στο e-mail: [email protected] & [email protected]

-Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Συσσίτια: τηλ. 2614409975 ή στο e-mail: [email protected]