Δήμος Ναυπάκτου: Ξεκινούν οι εγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

18.08.2020 / 6:49
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
paidikosstahmos

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Δήμος Ναυπακτίας και το αρμόδιο Τμήμα Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων ενημερώνουν τους ωφελούμενους γονείς, των οποίων αναμένεται να εγκριθεί στις 20.8.2020 η φιλοξενία των παιδιών τους μέσω της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2020-2021, ότι μπορούν να προσέρχονται από τις 21.8.2020 στα γραφεία της Διεύθυνσης (Οδός Θ.Νόβα 16, 3ος όροφος-πρώην Ιατρεία ΙΚΑ) με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (εκτυπωμένο voucher και φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας) για την εγγραφή στους Δημοτικούς Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ναυπακτίας, όπου θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας μέχρι την εξάντληση των θέσεων.

Επιπλέον, οι μητέρες των παιδιών που φιλοξενήθηκαν στους Δημοτικούς Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ναυπακτίας μέσω της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2019-2020 καλούνται άμεσα και υποχρεωτικά να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους και να συμπληρώσουν, στην περίπτωση που ακόμη δεν το έχουν κάνει, την ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ για το ερωτηματολόγιο εξόδου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2634038637 (κ. Χαράλαμπος Πλούμης).

 

 Απαραίτητη επισήμανση: Κατά την προσέλευση των ενδιαφερόμενων στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, η χρήση μη ιατρικής μάσκας και η πιστή τήρηση των αποστάσεων είναι υποχρεωτικές.

 

 

 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα