Δήμος Αιγιαλείας: Προωθείται η δημιουργία 13 παιδικών χαρών

04.08.2020 / 11:48
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
paidikh xara

Η δημιουργία 13 νέων παιδικών χαρών σε όλο το Δήμο Αιγιαλείας σηματοδοτείται από την υπογραφή της σύμβασης διαμόρφωσης χώρου και έργων υποδομής που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας μεταξύ του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου και της αναδόχου εργοληπτικής εταιρείας. Πρόκειται για το πρώτο βήμα για την ανακατασκευή των παιδικών χαρών, οι οποίες έπαψαν να λειτουργούν εδώ και χρόνια και να αντικατασταθούν τα παιχνίδια και τα όργανα με νέα, σύγχρονων προδιαγραφών και με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.
Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 91.011,13 ευρώ (με ΦΠΑ) αφορά στην διαμόρφωση των ήδη υφισταμένων χώρων που φιλοξενούσαν στο παρελθόν παιδικές χαρές, ώστε να καταστούν κατάλληλοι για την τοποθέτηση νέων πιστοποιημένων οργάνων, τα οποία θα προμηθευτεί ο Δήμος με χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος».
Η προθεσμία περαίωσης του έργου είναι 90 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης, δηλαδή θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020.
Με δηλώσεις του, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα τεχνικών έργων κ. Βασίλης Χριστόπουλος, εκφράζει τη μεγάλη του ικανοποίηση για την εξέλιξη, αναφέροντας τα εξής: «Επιτέλους, μετά από συντονισμένες και στοχευμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής, σε σύντομο χρονικό διάστημα τα παιδιά σε όλο το Δήμο θα έχουν και πάλι ασφαλείς χώρους για να συναντιούνται και να περνούν ευχάριστα τις ελεύθερeς τους ώρες, παίζοντας και διασκεδάζοντας χωρίς κόστος, μια δυνατότητα που είχαν στερηθεί τα τελευταία χρόνια. Με ευθύνη, λίγα λόγια και πολλή δουλειά, συνεχίζουμε προσφέροντας στους συμπολίτες μας λύσεις και διεξόδους, καλύπτοντας τις καθημερινές τους ανάγκες με φροντίδα και ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα