Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Ήθελα ένα παιδάκι με τον Ανδρέα

13.09.2020 / 11:05
Capture-13

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε και όπως είναι ήταν αναμενόμενο η συζήτηση περιστράφηκε γύρω και από τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Ο Ανδρέας μου είπε ότι “το ΠΑΣΟΚ δεν θα σε δεχτεί”. Θα ήθελα να κάνω πράγματα για την κοινωνία αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου, φαντάσου πόσο έχει σφραγίσει τη ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Είμαι ένα βαρύ πακέτο για κάθε άνδρα. Το καταλαβαίνουν αυτό και δεν είμαι σε φάση που προσελκύω άνδρες. Θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα αλλά οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες» εξομολογήθηκε ακόμα η ίδια.
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, μίλησε επίσης και για την πανδημία αλλά και για το πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας κατά τη διάρκεια της οποίας πήγε να κοινωνήσει: «Κοινώνησα στην καραντίνα γιατί δεν πιστεύω ότι ο κοροναϊός κολλάει από το νερό και το κρασί», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Είμαι σε φάση δύσκολη όπως όλος ο ελληνικό λαός. Μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη, μου έχουν δημιουργήσει νομικά προβλήματα, οικονομικά», εκμυστηρεύτηκε, ενώ όπως ανέφερε σήμερα είναι ωριμότερη, καλύτερη και πιο ανθρώπινη.

Όσο για την αλλαγή που έκανε μαλλιά της «Από μία ανάγκη αλλαγής προέκυψαν τα κοντά μαλλιά. Ήθελαν λίγη ξεκούραση».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα