Δέκα χρόνια λειτουργίας του Διυλιστηρίου στον Ερύμανθο

01.09.2020 / 4:27
525244

Δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας του Διυλιστηρίου στον Ερύμανθο, ενός από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν υλοποιηθεί ποτέ στην Ηλεία,  συμπληρώνονται σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2020,

Το Διυλιστήριο βρίσκεται στο Βασιλάκι Αρχ. Ολυμπίας όπου γίνεται η επεξεργασία του νερού από τον Ερύμανθο ποταμό και κατόπιν διοχετεύεται μέσω του δικτύου του στα δίκτυα του δύο εξυπηρετούμενων δήμων.

Το εμβληματικό αυτό έργο το οποίο υδροδοτεί 70.000 κατοίκους και 60.000 επισκέπτες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και του Δήμου Πύργου και αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς.

Ένα έργο το οποίο έχει περάσει από πολλά στάδια και μέσα από τις καλένδες της γραφειοκρατίας, έτσι ώστε να πάρει την τελική μορφή που έχει σήμερα.

Στον ένα χρόνο που έχουμε τη διοίκησης του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου, προσπαθούμε να ανακτήσουμε την χαμένη του αίγλη. Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός αυτό το μεγάλο έργο να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά και είμεθα διατεθειμένοι να κάνουμε σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή.

Τα περισσότερα θα ειπωθούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 στο χώρο του Διυλιστηρίου όπου θα γίνει παρουσίαση των εργασιών του Διυλιστηρίου και της αναπτυξιακής πολιτικής που σκεπτόμαστε να ακολουθήσουμε.

Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό. Πρέπει λοιπόν αν είμαστε όλοι προσεκτικοί στην κατανάλωση του και να το χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για ύδρευση και όχι άρδευση.

Ο Πρόεδρος

Κοστώνης Νίκος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα