ΓΡΗΓOΡΗΣ: Το μεγαλύτερο δίκτυο μικρογευμάτων & καφέ στην Ελλάδα και 8ο μεγαλύτερο στην Ευρώπη!

Διαθέτοντας 45 χρόνια εμπειρίας, ο Γρηγόρης προσφέρει με ζεστασιά, πίτες, σάντουιτς, σαλάτες, καφέ και ροφήματα, χαρίζοντας στον πελάτη την αίσθηση ποιότητας και αυθεντικότητας, φροντίδας και νοστιμιάς, σιγουριάς και απόλαυσης.

Ο Γρηγόρης έχει κερδίσει επάξια μια θέση στην καθημερινότητα των καταναλωτών, καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές γεύσεις και μοντέρνα προϊόντα, καλύπτοντας τις περισσότερες διατροφικές προτιμήσεις.

Με όραμα να προσφέρει την καλύτερη καθημερινή εμπειρία καφέ και μικρογευμάτων μέσα από ένα δίκτυο ικανοποιημένων συνεργατών, στους περισσότερους από 250.000 πελάτες που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά, ο Γρηγόρης αναπτύσσεται συνεχώς διαθέτοντας περισσότερα από 320 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Μπαχάμες. Πολλοί από αυτούς μάλιστα βρίσκονται σε περιοχές της περιφέρειας, καθώς ο Γρηγόρης αριθμεί ήδη πάνω από 30 καταστήματα στην Κρήτη, αλλά και σε άλλες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, στην Καλαμάτα, την Σπάρτη, την Αμαλιάδα, το Κιάτο, την Ρόδο και τις Κυκλάδες.

Στο πλευρό του συνεργάτη

Με πολύχρονη εμπειρία και συσσωρευμένη γνώση, ο Γρηγόρης παρέχει σημαντική υποστήριξη στους συνεργάτες του επενδύοντας συνεχώς στη βελτιστοποίηση του εργασιακού τους περιβάλλοντος και στην αποτελεσματική οργανωτική του δομή, με στόχο τη δημιουργία των καλύτερων και αποδοτικότερων συνθηκών συνεργασίας.

Υιοθετώντας μια στρατηγική ανάπτυξης που βασίζεται στην ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας του concept, ο Γρηγόρης στοχεύει στην περαιτέρω ανάδειξη της εξαιρετικής ποιότητας των Α’ υλών και των τελικών προϊόντων που διαθέτει το δίκτυο, βελτιστοποιώντας συνολικά την εμπειρία όλων όσων επιλέγουν και εμπιστεύονται το δίκτυο καταστημάτων Γρηγόρης. Προς αυτή την κατεύθυνση έχει εγκαταστήσει, εφαρμόζει και βελτιώνει συνεχώς ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων, καθώς και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 και ISO 14001:2004.

Για τη δημιουργία ενός Γρηγόρης, απαιτούνται τουλάχιστον 50 τ.μ.. Το απαιτούμενο αρχικό κεφάλαιο ξεκινά από 85.000€ (ανάλογα με το χρηματοδοτικό που θα επιλεγεί, συμπεριλαμβάνονται: Entry fees, αρχιτεκτονική μελέτη χώρου, κόστος διαμόρφωσης καταστήματος, κόστος εξοπλισμού). Οι υπηρεσίες υποστήριξης, δαπάνες marketing & επικοινωνίας είναι 5% επί των καθαρών πωλήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το franchise της επιχείρησης, δείτε εδώ.

 

 

Πληροφορίες

Tηλ.: 210 9971100

Fax: 210 9956433

E-mail: [email protected]

Website: www.gregorys.gr

Διευθύνων Σύμβουλος: Βλάσσης Γεωργάτος