ΓΝΩΡΙΣΤΕ τη smart ζώνη που παντρεύει την τεχνολογία με τη μόδα | dete

ΓΝΩΡΙΣΤΕ τη smart ζώνη που παντρεύει την τεχνολογία με τη μόδα

Μέσα στο 2016 αναμένεται να δούμε νέα wearable προïόντα εκτός από τα κλασικά πλέον smartwatches και smartbands. Αυτή την τάση ακολουθεί και η Emiota, μια γαλλική startup, η οποία στην CES 2016 παρουσίασε μια έξυπνη ζώνη. Πρόσφατα είδαμε και το έξυπνο σουτιέν.

Η ζώνη ονομάζεται Belty Good Vibes, είναι μια high-end ζώνη που προσπαθεί να ενώσει την τεχνολογία με την μόδα και την υγεία. Σύμφωνα με την εταιρεία, η smart ζώνη φέρει τεχνολογία η οποία θα βοηθήσει στην διατήρηση ενός καθημερινού υγιούς lifestyle.

Συνοδεύεται από αντίστοιχη εφαρμογή για το κινητό και είναι η πρώτη ζώνη που χρησιμοποιεί τα οφέλη της τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να ενσωματωθεί εύκολα στην καθημερινότητά σου.

Η Belty Good Vibes κατασκευάζεται στην Γαλλία, κάθε ζώνη έχει χειροποίητες ραφές και κατασκευάστηκε με το ποιοτικότερο δέρμα από την L’Aiglon. Η λωρίδα της ζώνης μπορεί να αλλάξει, επιλέγοντας μαύρο και καφέ δέρμα, ώστε να ταιριάζει με το καθημερινό μας ντύσιμο.

Η ζώνη λειτουργεί ως ένας βοηθός εξάσκηση, προωθώντας την σωματική δραστηριότητα, προκαλεί τον χρήστη της έτσι ώστε να προσπαθήσει να ξεπεράσει την διάρκεια της άσκησης που έκανε την προηγούμενη μέρα. Φυσικά μπορεί να μετράει τα βήματα, σε συμβουλεύει για το αν χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και γενικά προσπαθεί να είναι σε συγχρονισμό με τις δραστηριότητές σου.

Οι προ-παραγγελίες έχουν αρχίσει και για να την αποκτήσεις χρειάζεσαι τουλάχιστον 395 δολάρια. Η Emiota αναμένεται να αρχίσει τις αποστολές τον Δεκέμβριο του 2016.