ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ… ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ: Γδύθηκε… σε παραλία της Ανατολικής Αιγιάλειας!

Γλίτωσε το λιντσάρισμα… στο παρά πέντε νεαρός επιδειξίας σε παραλία της Ακράτας! Αρκετοί Πατρινοί είχαν μεταβεί το Σαββατοκύριακο για το μπάνιο τους στην συγκεκριμένη παραλία και ήρθαν αντιμέτωποι… με τον ανώμαλο άνδρα!

«Γύρω στα 35 ήταν» μας δήλωσε λουόμενη που βίωσε την αηδιαστική αυτή εμπειρία ενώ έκανε ηλιοθεραπεία στην παραλία!

Ο 35χρονος άνδρας κυκλοφορούσε με μαγιό και ξαφνικά στάθηκε πίσω από παρέα γυναικών που έκαναν ηλιοθεραπεία, κατέβασε το μαγιό του και άρχισε να αυνανίζεται βλέποντας τις γυναίκες με τα μαγιό!

Οι λουόμενες αρχικά δεν είχαν καταλάβει το παραμικρό, όμως μία εξ αυτών (η οποία μένει στην Πάτρα) γύρισε το κεφάλι της και τον είδε! Εβαλε τις φωνές, σηκώθηκαν λουόμενοι από την παραλία και ο 35χρονος… τα μάζεψε και απομακρύνθηκε! Κάποιοι θέλησαν να τον κυνηγήσουν όμως ήταν αργά! Πρόλαβε και απομακρύνθηκε! «Ηταν τέτοιο το άχτι μας που πραγματικά αν τον πιάναμε θα τον λιντσάραμε» μας δήλωσε η Πατρινή.

Αυξάνονται τα κρούσματα!
Τα κρούσματα επιδειξιών έχουν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Αχαϊας. Προ ημερών άγνωστος είχε δράσει επί της οδού Γερμανού στην Ανω Πόλη. Δεν δίσταζε να κατεβάζει το παντελόνι του και να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα σε διερχόμενες γυναίκες. Ωστόσο η αστυνομία δεν κατάφερε να τον συλλάβει!

Φόβος και τρόμος είχε γίνει και ο επιδειξίας με την κουκούλα, που έκανε αισθητή την παρουσία του στο δημοτικό πάρκινγκ Γιώργος Καλεντζώτης στην οδό Παπαφλέσσα σκορπίζοντας τον πανικό σε περαστικούς ή σε γυναίκες που άφηναν εκεί το αυτοκίνητό τους και επέστρεφαν το βράδυ μετά τη δουλειά για να το πάρουν. Πρόκειται για άτομο που γύρω στα 30 με 35 και στήνει «καρτέρι» κυρίως προς την πλευρά του παρκινγκ που «βλέπει» προς το κλειστό κολυμβητήριο.
Επιδειξίας είχε εμφανιστεί προ ημερών και στην πλατεία Γεωργίου. Όπως κατήγγειλαν άντρες και γυναίκες, έκανε την εμφάνιση του στις δημόσιες τουαλέτες της πλατείας, προκαλώντας αναστάτωση, με αποτέλεσμα κάποιοι να ζητήσουν την παρέμβαση της αστυνομίας.