Έρχεται η 18η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας – Την Πέμπτη τα εγκαίνια | dete

Έρχεται η 18η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας - Την Πέμπτη τα εγκαίνια

Η 18η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της και να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες της, στον παραδοσιακό οικισμό της, στα λιθόστρωτα μονοπάτια της και στα πέτρινα κτίρια της.

Η φετινή Αγροτική Έκθεση της Χαλανδρίτσας ξεκινάει τις δράσεις της την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 8 του μήνα. Οι εκδηλώσεις, οι δράσεις και τα περιπτερα που θα φιλοξενήσει θα βρίσκονται και φέτος στον παραδοσιακό οικισμό της Χαλανδρίτσας που αποτελεί έναν μοναδικό εκθεσιακό χώρο.

Οι επισκέπτες μπορούν να έρθουν σε επαφή με παραγωγούς, καλλιεργητές και εμπόρους και να δουν στα περίπτερα υπηρεσίες και προϊόντα που έχουν να κάνουν με το σύνολο του όγκου της πρωτογενούς παραγωγής.

Η έκθεση έχει μετατραπεί πλέον σε ένα πολιτιστικό και αναπτυξιακό γεγονός που γίνεται κάθε χρόνο ολοένα και καλύτερο, ενώ φέτος το ενδιαφέρον είναι μεγάλο με πάνω από 150 περίπτερα να φιλοξενούνται στον εκθεσιακό χώρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της έκθεσης έχει ως εξής:

Είναι Σεπτέμβρης και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη γραφική Χαλανδρίτσα Αχαΐας! Είναι Σεπτέμβρης και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη γραφική Χαλανδρίτσα Αχαΐας! Είναι Σεπτέμβρης και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη γραφική Χαλανδρίτσα Αχαΐας! Είναι Σεπτέμβρης και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη γραφική Χαλανδρίτσα Αχαΐας!