Γκαρθία: Όλοι βγαίνουμε χαμένοι, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο | dete

Γκαρθία: Όλοι βγαίνουμε χαμένοι, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που δεν άρχισε, αυτός που έγινε θέμα συζήτησης από ποδοσφαιρόφιλους και μη, ο Όσκαρ Γκαρθία, αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής (25/02) στην Τούμπα και εξέφρασε την άποψή του ότι κανείς δεν βγήκε κερδισμένος από αυτήν την ιστορία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο τεχνικός των Πειραιωτών μέσω ανάρτησής του στο Twitter, την οποία «ανέβασε» στα ισπανικά, τα καταλανικά, τα αγγλικά και τα ελληνικά, «όλοι βγαίνουμε χαμένοι» από αυτήν την ιστορία. Ενώ σημείωσε επίσης ότι «δεν πρόκειται να είμαι ευτυχισμένος ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η τιμωρία».

Αναλυτικά η δήλωση του Οσκαρ Γκαρθία:

«Μετά από το δυσάρεστο περιστατικό της Κυριακής παίρνω την ευκαιρία μέσω αυτής της σελίδας για να πω ότι προσωπικά δεν πρόκειται να είμαι ευτυχισμένος ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η τιμωρία, ούτε πιστεύω ότι κανείς χάρηκε που με χτύπησε το αντικείμενο στο πρόσωπο. Μακάρι να μην είχε συμβεί γιατί σε αυτήν την περίπτωση κανείς δεν κερδίζει, κατά τη γνώμη μου, όλοι βγαίνουμε χαμένοι, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο ή όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το άθλημα ως ένα άθλημα που απολαμβάνουμε και κάνει τον κόσμο να το απολαμβάνει.

Θέλω να αναφερθώ σε αυτό γιατί για μένα είναι ένα γεγονός που θέλω να ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν και απλά να επικεντρωθώ και να μιλάω για αυτό που πραγματικά μου αρέσει αυτό που συμβαίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, προσπαθώντας να συνεχίσω να αναπτύσσεται η ομάδα μου και προσπαθώντας να παίζει καλύτερα κάθε μέρα.

Οscar Garcia».

Δείτε τις αναρτήσεις του Γκαρθία...

goifhdgio1goifhdgio2goifhdgio3