Γιώργος Ρώρος: Του δείχνουν το φεγγάρι και κοιτάει το δάχτυλο

09.10.2020 / 7:47
roros-1

Η ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης Ώρα Πατρών:

Με αφορμή δηλώσεις του Δημάρχου Κ. Πελετίδη στην εφημερίδα Πελοπόννησο σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πανεπιστήμιο και αναδείχθηκαν από την Ώρα Πατρών μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρύτανη κ. Χ. Μπούρα θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής.

Ο κ. Δήμαρχος απαντά “ότι θέλει ο Πρύτανης ας το πει σε μας” αντί να μπει στον κόπο και να απαντήσει στα ερωτήματα που τέθηκαν από τον κ. Πρύτανη ακολουθεί την προσφιλή  μέθοδο “μου δείχνουν το φεγγάρι και εγώ κοιτώ το δάχτυλο”.

Προφανώς ο κ. Πρύτανης ανέδειξε τα θέματα αυτά στην παράταξή μας αφού πρώτα περίμενε να λάβει μία απάντηση από τον Δήμαρχο και ακόμα περιμένει.

Τα έργα συντήρησης του ασφαλτοτάπητα, η έλλειψη  φωτισμού, τα αδέσποτα η ύπαρξη παράνομων κτισμάτων με τον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή, η συγκοινωνία, το πειραματικό σχολείο κ.α.

Καλά θα κάνει ο κ Πελετίδης αντί να σπεύδει να κατηγορεί την Άρα Πατρών που ως όφειλε ανέδειξε τα προβλήματα να απαντήσει και συνδράμει στα αιτήματα του πανεπιστημίου της πόλης που περιμένουν έργα και όχι λόγια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα