Γιώργος Παππάς: Στο Φεστιβάλ Αγροδιατροφής

01.08.2020 / 11:41
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
papas oik

Στο Φεστιβάλ Αγροδιατροφής του έργου Balkan που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ηλείας στο Κτήμα Μερκούρη, παρευρέθη ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αχαϊας Γιώργος Παππάς.
Πραγματοποιήθηκε γευστική δοκιμή οίνου από τον Σίμο Γεωργόπουλο και επίδειξη μαγειρικής τέχνης από τον καταξιωμένο σεφ Πάνο Ιωαννίδη.
Επιπλέον, πολλοί ντόπιοι παραγωγοί και επιχειρήσεις Αγροδιατροφής, παρουσίασαν τα τοπικά προϊόντα τους στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις, το φυσικό κάλλος και τα ιστορικά κτίρια του κτήματος. Η ομιλία του κ. Παππά είχε θέμα «Αγροδιατροφή και Καινοτομία»και έθεσε το ζήτημα της οργάνωσης, των συνεργειών και της ενσωμάτωσης της τεχνολογίας στην Αγροδιατροφή! Ο κ. Παππάς, έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας Κωνσταντίνο Νικολούτσο και το στέλεχος του Επιμελητηρίου Βασίλη Μπαλάσκα.«Συμπέρασμα: ο Νομός Ηλείας έχει τεράστιο φυσικό πλούτο, όπου με την σωστή οργάνωση και τις συνέργειες, μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα, με εξωστρεφή προσανατολισμό και καινοτομίες» σχολίασε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα