Γιώργος Νιάρος: Σχεδιάζουμε και νέες δράσεις εθελοντισμού | dete

Γιώργος Νιάρος: Σχεδιάζουμε και νέες δράσεις εθελοντισμού

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με έδρα την Πάτρα Γιώργος Νιάρος, με αφορμή την επανέναρξη του προγράμματος Νευρογνωστικού Διαγνωστικού Ελέγχου μετά την άρση των μέτρων περιορισμού για τη καταπολέμηση της διάδοσης του COVID-19, μας έστειλε το μήνυμά του. Επιπλέον, μας ενημερώνει πως το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές νέες δράσεις διάγνωσης και πρόληψης. Αναλυτικά αναφέρει:

«Το Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ο Σταθμός Πρώτων Βοηθειών, έχουν παράδοση δεκαετιών προσφοράς στην πόλη μας. Προσπαθούμε να διευρύνουμε τις δράσεις μας, δημιουργώντας νέα προγράμματα κοινωφελούς προσφοράς, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες.

Μια τέτοια δράση είναι το πρόγραμμα Νευρογνωστικού Διαγνωστικού Ελέγχου που η επιτυχία του φαίνεται από την μεγάλη αποδοχή του από τους συμπολίτες μας. Σχεδιάζουμε και άλλες δράσεις υγειονομικής διάγνωσης και πρόληψης και πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον, με την συνεργασία και την βοήθεια της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα είμαστε έτοιμοι να αναγγείλουμε την λειτουργία τους».