Γιώργος Νανόπουλος: «Ο Απόλλωνας Πατρών είναι από τα καλύτερα club, έχει δυναμική και στόχος θα είναι η παραμονή στην Α2 εθνική» | dete

Γιώργος Νανόπουλος: «Ο Απόλλωνας Πατρών είναι από τα καλύτερα club, έχει δυναμική και στόχος θα είναι η παραμονή στην Α2 εθνική»

Ο Γιώργος Νανόπουλος είναι ο νέος προπονητής στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Πατρών και θα την οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Ο έμπειρος προπονητής αποτελεί επιλογή του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Χριστόπουλου και θα κάνει καθημερινά την διαδρομή Βραχάτι –Πάτρα αφού η συμφωνία του με τον Απόλλωνα έκλεισε πριν λίγες ημέρες και δεν υπήρχε ο χρόνος για να πάρει απόσπαση αφού είναι καθηγητής φυσικής αγωγής σε σχολείο στο Βέλος Κορινθίας.

Ο ίδιος μιλώντας για την συμφωνία του με τον Απόλλωνα τόνισε «Το γεγονός ότι με πρότεινε ο Γιώργος Χριστόπουλος που ανήκει στην ελίτ των Ελλήνων προπονητών που ξέρει την δουλειά μου τα λέει  όλα. Έχω μια γνωριμία μαζί του, ξέρει πως δουλεύω και ταιριάζουν και οι χαρακτήρες μας  αλλά και η φιλοσοφία μας για την δουλειά στο βόλεϊ. Ο Απόλλωνας είναι από τα καλύτερα club, έχει δυναμική και πρώτος στόχος θα είναι η γρήγορη παραμονή. Είναι ένας δύσκολος όμιλος, έχουμε νεανική ομάδα, και το έλλειμμα εμπειρίας θα προσπαθήσουμε να το ισοσκελίσουμε με το ταλέντο και την δουλειά».

Ερωτηθείς για την φιλοσοφία που θα έχει  την φετινή περίοδο ο Απόλλωνας με την παρουσία του στον πάγκο τόνισε «Η φιλοσοφία θα είναι πρώτιστα δουλειά και σε κάθε αγώνα θα προσπαθούμε να κυνηγάμε τον κάθε πόντο, το κάθε σετ και το κάθε παιχνίδι. Θα πρέπει να παίρνουμε εμπειρίες από τα πιο δύσκολα παιχνίδια, και βαθμούς από τα παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε. Μέσα από την δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα. Το ρόστερ θα είναι με αθλήτριες από την Πάτρα με την προσθήκη 2−3 κοριτσιών που είναι φοιτήτριες. Ο Απόλλωνας είναι  μια νέα πρόκληση, η καλύτερη επιστροφή για μένα σαν προπονητής και παρότι θα έχω τα καθημερινά δρομολόγια και το όνομα Χριστόπουλος και το όνομα Απόλλωνας έχουν μεγάλη βαρύτητα».

Και μιλώντας για το νέο πρωτάθλημα τόνισε «Θα είναι πολύ δύσκολο. Είναι ένας μαραθώνιος άγνωστος. Έχει αθηναϊκές ομάδες, έχει δυο ομάδες από νησιά, έχει τον Ποσειδώνα Λουτρακίου από την Πελοπόννησο που κάνει καλή δουλειά ο φίλος μου Δημήτρης Ανδριόπουλος και γενικά αναμένεται να είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα».