Γιώργος Καρβουνιάρης: Στο «Ράδιο Γάμμα» μετά από το «αντίο» στον Alpha | dete

Γιώργος Καρβουνιάρης: Στο «Ράδιο Γάμμα» μετά από το «αντίο» στον Alpha

Αντίο μετά από 22 χρόνια είπε στον Alpha Patras ο Γιώργος Καρβουνιάρης, ο οποίος έκανε μεταγραφή στο «ΡάδιοΓάμμα». Την είδηση γνωστοποίηση ο ίδιος μέσω των λογαριασμών του στα social media, γράφοντας: «Ένας κύκλος 22 ετών κλείνει στη ραδιοφωνική μου παρουσία μέσα από τον ALPHA Πάτρας 94.4.

Η συγκίνηση, μεγάλη. Αλλά όπως κάθε κύκλος, όταν κλείνει, στη ζωή ανοίγει ένας άλλος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ιδιοκτησία του ALPHA για την πολυετή, απρόσκοπτη και ανέφελη συνεργασία.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στην επί μία εικοσαετία σχεδόν, συνεργάτη αλλά κυρίως φίλη μου, Ρούλα Νικολέτα. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον ηχολήπτη μου, Ανδρέα Πολυμερόπουλο που με ανέχτηκε όλο το χρονικό διάστημα που συνεργαζόμασταν.

Πιστέψτε με, δεν ήταν πάντα εύκολο...Και φυσικά σε όλους τους τεχνικούς και δημοσιογράφους που συνεργαστήκαμε σε όλη αυτήν την πάροδο των 22 ετών και δεν τους αναφέρω έναν – έναν, γιατί όλο και κάποιον θα ξεχάσω. Ξέρουν αυτοί και αυτές...Πλέον το ΔΕΛΤΙΟ ΘΥΕΛΛΗΣ θα φιλοξενείται στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ (την ιδιοκτησία του οποίου ευχαριστώ για την τιμητική πρόταση) και τους 94 μεγακύκλους. Την ίδια, πάντα ώρα 8- 9π.μ.

Όπως πάντα χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς παρωπίδες, χωρίς φόβο, αλλά...κάποιες φορές με αρκετό πάθος!».