“Για γέλια η επιστροφή του Μαζουακού στον Ολυμπιακό” | dete

"Για γέλια η επιστροφή του Μαζουακού στον Ολυμπιακό"

Τα σενάρια που θέλουν τον Αρτούρ Μαζουακού να μην έχει μέλλον στο αγγλικό πρωτάθλημα και στη Γουέστ Χαμ δίνουν και παίρνουν στον βρετανικό Τύπο, ο οποίος κάνει λόγο για πιθανή επιστροφή του στον Ολυμπιακό!

Ο Γάλλος αριστερός μπακ υπέγραψε το καλοκαίρι τετραετές συμβόλαιο με τη Γουέστ Χαμ, αλλά δεν έχει προσαρμοστεί στην Premier League, είναι ολοφάνερο.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Mirror» γράφει ότι ο τεχνικός των «σφυριών», Σλάβεν Μπίλιτς, θέλει να απαλλαγεί από τον Μαζουακού και ο Ολυμπιακός είναι πρόθυμος να δώσει ένα μικρό ποσό για να τον κάνει και πάλι δικό του.

«Ο επιρρεπής σε λάθη Γάλλος αμυντικός, έχει αποτύχει οικτρά να ενταχθεί στην ομάδα από την ομάδα του Ολυμπιακού» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσείευμα και συμπληρώνει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι πρόθυμοι να δώσουν ένα μικρό μέρος από το ποσό που εξασφάλισαν από την πώλησή του το καλοκαίρι για να τον πάρουν πίσω, έστω ως δανεικό, στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Μαζουακού, η Sports Action, απάντησε στο ρεπορτάζ μέσω twitter: «Ανάξιο σχολιασμού και διάψευσης. Εντελώς για γέλια...», ανέφερε χαρακτηριστικά.