Γιατί έκοψαν την Ιωάννα Μπέλλα από το Greece’s Next Top Model | dete

Γιατί έκοψαν την Ιωάννα Μπέλλα από το Greece’s Next Top Model

«Στη φωλιά των Κου Κου» βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι κριτές του Greece’s Next Top Model, Δημήτρης Σκουλός και Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μίλησαν για την κριτική που κάνουν στις παίκτριες του ριάλιτι μόδας.

Ο γνωστός φωτογράφος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων και τον λόγο που έκοψαν την Ιωάννα Μπέλλα: «Την Ιωάννα Μπέλλα εγώ δεν την ήξερα καν και μη μπερδεύεστε. Άλλο μια ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα, άλλο μοντέλο μόδας. Εγώ είμαι φωτογράφος μόδας. Η Ιωάννα Μπέλλα για μένα είναι μια χαρά, εντυπωσιακή γυναίκα, that’s it. Δεν κάνει για μοντέλο μόδας, είναι πάρα πολύ πειραγμένη. Δεν θα τολμούσε ποτέ κανένα γραφείο να μου στείλει για κάστιγνκ κοπέλες που έχουν κάνει πλαστικές. Ποτέ».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πρόσθεσε από την πλευρά της: «Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις που εμείς είδαμε, ήταν πράγματα που δεν μπορούν να δουλευτούν. Τα κορίτσια έρχονται σε μας για να τις κρίνουμε, είμαστε οι κριτές, είναι η δουλειά μας. Το πώς απαντάμε είναι η άποψη του καθενός. Δεν προσπαθούμε να περάσουμε την άποψη μας. Απλώς ο καθένας μας έχει την αντίληψή του».