Γιάννης Ζιάζιαρης: Σκόραρε στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας!   | dete

Γιάννης Ζιάζιαρης: Σκόραρε στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας!  

Ο Γιάννης Ζιάζιαρης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας και με δικό του γκολ σφράγισε την νίκη του Δρεπάνου στην πρεμιέρα επί του Πανιώνιου/Αχιλλέα.

Από την προηγούμενη χρονιά ήθελε να φέρει το δελτίο του στο Δρέπανο αλλά υπήρξαν δυσκολίες με την ομάδα του στην Αρκαδία και όπως λέει ο ίδιος «Μ' έφερε σε επαφή ο συμφοιτητής μου Χριστόπουλος με τον κ. Ταξιάρχη πέρυσι και ξεκίνησα προπονήσεις. Τα παιδιά είναι απίστευτοι χαρακτήρες  και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα σε μια ομάδα, έτσι φέτος που ήθελα να έρθω στο πρωτάθλημα της  Αχαΐας δεν σκέφτηκα άλλη ομάδα. Είναι η πρώτη μου φορά στην Α κατηγορία ΕΠΣΑ και έχω ενθουσιαστεί με το επίπεδο το οποίο είναι πολύ ανώτερο από αυτό της Αρκαδίας. Όσον αφορά το πρώτο μου παιχνίδι με το Δρέπανο ήταν ένα ματς ψυχολογίας γιατί ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα θετικά. Είμαι χαρούμενος που στο ντεμπούτο μου σκόραρα. Έχουμε παίκτες με απίστευτες ικανότητες και πιστεύω ότι έχουμε πολλά να δείξουμε».

Ερωτηθείς αν η αλλαγή προπονητή έφερε θετικά αποτελέσματα τόνισε «Είχαμε μια αναστάτωση με την παραίτηση του κ. Κατσαντούλα, την σκυτάλη όμως πήρε ο κ. Ανδρούτσος που έχει απόσταξη όρεξη να μας δείξει πράγματα και είναι πολύ καλός προπονητής. Το μόνο που κρατάμε είναι η νίκη και συνεχίζουμε την δουλειά ώστε να έχουνε μια χρονιά με υψηλούς στόχους και θετικά αποτελέσματα».