Γιάννης Δίπλαρος: «Η Ολυμπιάδα θα είναι καλύτερη ομάδα από πέρυσι» | dete

Γιάννης Δίπλαρος: «Η Ολυμπιάδα θα είναι καλύτερη ομάδα από πέρυσι»

Η ομάδα μπάσκετ της Ολυμπιάδας ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΣΚΑ–Η. Ο Γιάννης Δίπλαρος που για άλλη μια χρονιά θα είναι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μιλώντας για το πλάνο της  νέας περιόδου τόνισε «Θεωρώ ότι φέτος είμαστε μια πλήρης ομάδα.  Θέλω να πιστεύω ότι φέτος έχουμε καλύτερο ρόστερ από πέρυσι,  η ομάδα αναβαθμίστηκε με καλούς και ποιοτικούς παίκτες ώστε να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι η διοίκηση υλοποίησε όλες τις εισηγήσεις μου, είναι δίπλα μας καθημερινά και πραγματικά ο κ. Γιαλελής, ο κ. Θεοδωράκης και ο κ. Μαρκόπουλος κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για την ομάδα. Όλες οι ομάδες είναι ενισχυμένες φέτος και θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε όσο καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο μπορούμε».

Πέρυσι η Ολυμπιάδα σώθηκε την τελευταία αγωνιστική, αλλά φέτος πολλοί εκτιμούν ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τετράδα. Ερωτηθείς ο Γιάννης Δίπλαρος αν αυτός είναι ο στόχος ήταν ξεκάθαρος και τόνισε «Η περσινή χρονιά μας έγινε μάθημα σε όλους. Τόσο στο προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες όσο και στην διοίκηση της ομάδας. Δεν ξέρω αν θα πάμε φέτος στην τετράδα, αλλά ξέρω ότι θα είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρυσι».

Και συμπλήρωσε «Η Ολυμπιάδα όμως δεν αλλάζει φιλοσοφία. Θα συνεχίσει να στηρίζεται στα δικά της παιδιά και ήδη πέντε παιδιά έχουν προωθηθεί φέτος στην ανδρική ομάδα. Ο Γιάννης Σουντρής που πήρε ευκαιρίες και πέρυσι φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανδρική ομάδα. Έχουμε ανεβάσει τους νεαρούς Κολλιόπουλο. Γερολυμάτο, Γκαδόλο και τον δικό μου τον Νότη Δίπλαρο που είναι το πρώτο μου παιδί που συνεργάζεται μαζί μου. Ο βασικός στόχος της Ολυμπιάδας είναι πάντα οι υποδομές της και να είναι ανταγωνιστική η ανδρική της ομάδα».

Και όσο για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ–Η τόνισε «Θα είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα αφού υπάρχουν ομάδες που έχουν ενισχυθεί σημαντικά.  Πιστεύω ότι η Α1 ΕΣΚΑ–Η  είμαστε πολύ ψηλά σε επίπεδο Ενώσεων πανελλαδικά αφού αγωνίζονται καλοί παίκτες και υπάρχουν δυνατές και καλές  ομάδες».