Γιάννης Γιαννόπουλος: “Ίσως είναι η τελευταία μου χρονιά και θέλω να συνδυαστεί με ένα πρωτάθλημα!” | dete

Γιάννης Γιαννόπουλος: "Ίσως είναι η τελευταία μου χρονιά και θέλω να συνδυαστεί με ένα πρωτάθλημα!"

 

Ο Γιάννης  Γιαννόπουλος επέτρεψε μετά από τρία χρόνια στον Απόλλωνα Εγλυκάδας και εκτός απροόπτου θα κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα. Ο έμπειρος παίκτης αναφερόμενος στην απόφαση του  τόνισε «Γύρισα στην οικογένεια μου μετά από τρεις ποδοσφαιρικές σεζόν. Στον Απόλλωνα έχω περάσει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια από το 2002 έως και το 2014. Τι να μετρήσει όταν γυρνάς στην ομάδα της καρδιάς σου για να τελειώσεις ότι ωραίο έχεις φτιάξει ποδοσφαιρικά».

Ερωτηθείς αν θα ήθελε να πανηγυρίσει μια άνοδο  με τον Απόλλωνα τόνισε «Ίσως είναι και η τελευταία μου χρονιά γιατί οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να μην μου επιτρέψουν να συνεχίσω αυτό που αγάπησα τόσο πολύ και έτσι θα ήθελα πολύ να συνδυαστεί όλο αυτό με ένα πρωτάθλημα, αν και στόχος της ομάδας μπορεί να μην είναι αυτό. Το καλό ποδόσφαιρο και το καλό κλίμα όμως μπορεί να συνδυαστεί ώστε να έρθει και το πρωτάθλημα».

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος γέμισε τις «μπαταρίες» τις τελευταίες ημέρες με ολιγοήμερες διακοπές στην Χίο πριν τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την προετοιμασία της  ομάδας.