Γενέθλια για το 3o κατάστημα ξηρών καρπών & καφέδων «Σιδέρης»! | dete

Γενέθλια για το 3o κατάστημα ξηρών καρπών & καφέδων «Σιδέρης»!

Ένα χρόνο λειτουργίας κλείνει το κατάστημα ξηρών καρπών & καφέδων “Σιδέρης”, στην Κορίνθου 301 και Παντανάσσης.

Πρόκειται για το 3ο κατάστημα της γνωστής βιοτεχνίας, ένας χώρος στο κέντρο της πόλης, που συνδυάζει αρμονικά το μοντέρνο design με το παραδοσιακό στυλ, αποτυπώνοντας την εξέλιξη και συγχρόνως τη διαχρονική ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών στις 4 δεκαετίες λειτουργίας της.

Eκεί μπορεί κανείς να γευτεί και να δοκιμάσει μια τεράστια ποικιλία ξηρών καρπών, καφέδων, μπαχαρικών και άλλα είδη προϊόντων, όπως υπερτροφές, βιολογικά προϊόντα, κουφέτα και αποξηραμένα φρούτα.

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 19.30 σας περιμένουμε σε μια γιορτή με πολλές εκπλήξεις. όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να δουν την παρασκευή και να γευθούν επιτόπου γλυκίσματα με βάση τους ξηρούς καρπούς, από μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων. Τη βραδιά θα “ντύσουν” μουσικά οι Jazzy Bitter.

Οι ξηροί καρποί και καφέδες «Σιδέρης» ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του ’80 στην οδό Κορίνθου 93 ως οικογενειακή επιχείρηση. Αρχικά οι πωλήσεις ήταν αποκλειστικά χονδρικώς σε καταστήματα της Πάτρας και της γύρω περιοχές.

Πολύ σύντομα όμως οι μυρωδιές από τους φρεσκοψημένους ξηρούς καρπούς και καφέδες και η φήμη για την ύπαρξη μιας παραδοσιακής βιοτεχνίας, δημιούργησαν την ανάγκη για διάθεση των προϊόντων λιανικώς από το πρατήριο της βιοτεχνίας στον ίδιο χώρο.

Η ανάγκη να βρεθούμε πιο κοντά στους πελάτες μας ήταν ο λόγος να δημιουργηθεί υποκατάστημα στη Ρήγα Φεραίου 30.

Με στόχο την εξέλιξη από πλευράς ποιότητας και παραγωγικότητας προχωρήσαμε σε επενδύσεις κτηριακού και μηχανολογικού εξοπλισμού. Από το 2006 η έδρα μας μεταφέρθηκε στη Κορίνθου 83 σε ιδιόκτητο χώρο τριών ορόφων.

Παράλληλα νέοι ψυκτικοί θάλαμοι και υπερσύγχρονοι φούρνοι εξασφαλίζουν αναβαθμισμένη ποιότητα και παραγωγικότητα 1000 kgr/ημέρα.

Από το Νοέμβριο του 2018, η εταιρεία εξυπηρετεί ολόκληρη την περιοχή της Πάτρας με περισσότερα υποκαταστήματα, αφού δημιουργήθηκε νέο υποκατάστημα στη διεύθυνση Κορίνθου 301 &Παντανάσσης.