ΓΑΛΛΙΑ: Άκουσαν στο… ραδιόφωνο ότι είχαν ξεχάσει την κόρη τους σε εστιατόριο | dete

ΓΑΛΛΙΑ: Άκουσαν στο... ραδιόφωνο ότι είχαν ξεχάσει την κόρη τους σε εστιατόριο

Ζευγάρι γάλλων γονιών που πήγαινε στην Κυανή Ακτή για διακοπές με τα παιδιά του ξέχασε την τρίχρονη κόρη του σε χώρο εστίασης και το αντιλήφθηκε αφού είχε ήδη διανύσει περισσότερα από 150 χιλιόμετρα.

Οι γονείς συνειδητοποίησαν ότι η μικρή έλειπε μόνο αφού άκουσαν στο ραδιόφωνο την ανακοίνωση για το παιδί, το οποίο είχε βρεθεί από άλλους ταξιδιώτες στον χώρο εστίασης, κοντά στο Λοριόλ στη νότια Γαλλία, λίγο μετά το μεσημέρι.

Το μόνο που μπορούσε να πει το κοριτσάκι ήταν ότι είχε έναν αδερφό και μια αδερφή και ότι «πήγαινε στη θάλασσα», καθώς και ότι είδε «το αυτοκίνητο του μπαμπά να φεύγει», ανέφερε η αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η απώλεια της μικρής μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο 45 λεπτά μετά την αναχώρηση της οικογένειας από το εστιατόριο, οπότε οι γονείς ειδοποίησαν την αστυνομία και επέστρεψαν για να παραλάβουν το παιδί.

«Η οικογένεια είχε περάσει την Αιξ-αν-Προβάνς (150 χμ από τον χώρο εστίασης) και πήγαινε προς το Σεν Ραφαέλ. Κανείς τους δεν είχε προσέξει ότι η μικρή έλειπε», είπε αξιωματικός της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι «Θα ακούσουμε τι έχουν να πουν και θα μιλήσουμε με τον εισαγγελέα στην Βαλόνς για να δούμε αν χρειάζεται να προχωρήσουμε περαιτέρω».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό